featured

ADA, kritik seviyeyi kırarsa yükseliş başlayacak! Mart ayında yeni zirveler gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatı, 0,36 dolar seviyesinden gelen bir ret sonrasında daha düşük bir seviye oluşturdu. Bu seviyenin üzerinde başarılı bir kırılma, artış oranını hızlandırabilir.

Gözde altcoin’in fiyatı, Ağustos 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolara ulaşmasının ardından direnç noktasının altına düştü. Bu olumsuz hareket sonucunda Aralık 2022’de 0,23 dolara kadar geriledi.

Fiyat dibe dokunmasının ardından yeniden yükselmeye başladı ve Ocak 2023’te direnç çizgisinden çıktı. 0,39 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkamasa da bu seviyeyi destek olarak onayladı.

Eğilimin yükseliş olarak kabul edilebilmesi için altcoin’in fiyatının 0,39 dolar bölgesinden çıkması gerekiyor. Aynı zamanda RSI’ın da 50 işaretinin üzerine çıkması gerekiyor. Bu durumda, fiyat bir sonraki direnç noktası olan 0,59 dolara kadar yükselebilir.

ADA grafik

Öte yandan, ADA fiyatı direnç noktasının altına düşerse 0,22 dolara kadar gerileyebilir.

ADA dirençle mücadele ediyor

Günlük zaman çerçevesindeki teknik analiz, haftalık olanla birçok benzerliği paylaşıyor.

Bu zaman diliminde, fiyat 0,36 dolarda bulunan direnç tarafından reddedildi.

Bu nedenle, fiyat hareketi ve gösterge okumaları oldukça nötrdür. Haftalık grafiğe benzer bir şekilde, fiyatın bu alandan çıkması veya reddedilmesi gelecekteki eğilimi belirleyebilir.

Sonuç olarak, ADA fiyatının 0,39 dolardan çıkması veya reddedilmesi gelecekteki eğilimi belirleyebilir. Başarılı bir kırılma, 0,59 dolara doğru bir artışa olanak sağlayacakken bir ret, 0,22 dolara düşüşe yol açabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin