featured

Bu model, ADA fiyatının hızlı bir ralli gerçekleştirebileceğine işaret ediyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, iki ay içinde dördüncü kez aynı modeli tekrarlıyor gibi görünüyor. Bu, ADA fiyatının yakın zamanda 0,55 dolara doğru hızlı bir yükseliş ivmesi kazanabileceğini gösteriyor. 0,435 dolar seviyesinin altına yakın bir günlük mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

ADA fiyatı, son iki ayda aynı modeli dördüncü kez oluşturduktan sonra ralli yapmaya hazır. Bu gelişme yatırımcılara yararlanmak için hızlı ve kolay bir kurulum sağlayabilir.

Fiyat yükselmeye hazır görünüyor

Gözde altcoin’in fiyatı ilk olarak 13 Haziran’da 0,435 dolara düştüğünde bu modeli oluşturdu. Daha sonra Cardano, 19 Haziran’da 0,419 dolar seviyesinde daha düşük bir dip üretti.

Benzer bir kurulum 13 Temmuz’da da görüldü. Böylece 30 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,435 dolar yeniden test edildi. Ancak bu sefer ADA, önündeki altı gün içinde %36 oranında artarak 0,550 dolara yükseldi.

18 Temmuz’un düşük seviyesi olan 0,467 dolardayken üçüncü kez tekrarlanan model, 26 Temmuz’da daha düşük bir dip üreterek yok edildi. Bu gelişmeyi, onu %20 oranında yukarı iten başka bir fiyat rallisi izledi.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA, 28 Temmuz’da oluşan 0,488 dolarda bulunan düşük seviyeyi yok etti ve şu anda hızlı bir ralliye işaret ediyor. Şimdiye kadar gözde altcoin %4 oranında değer kazandı. Ayrıca yükseliş momentumunu tüketmeden önce %8 daha yükseliş kaydedebilir.

ADA grafik

Bununla birlikte fiyat yükselemezse ve bunun yerine düşüş baskısına yenik düşerse, işler çirkinleşebilir. Öte yandan, alıcıların 0,450 dolarda bulunan destek noktasını kullanarak bu modeli yeniden yaratma şansı var.

Ancak bunun yapılamaması durumunda 0,435 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu oluşabilir. Böylece gözde altcoin için yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır. Böyle bir durumda da ADA fiyatı 0,380 dolarda bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin