ADA, MATIC ve SAND için bu seviyelere dikkat
ADA, MATIC ve SAND için bu seviyelere dikkat

ADA, MATIC ve SAND için bu seviyelere dikkat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayı boyunca, çoğu kripto para, birkaç haftalık destek seviyelerine doğru düşüş kaydetti. Ancak boğalar bu seviyelerde devreye girdi ve bir yükselişi tetiklemeye çalıştı. Sonuç olarak, ADA ve MATIC, son 24 saatte kazançlar kaydetti.

Ayrıca MATIC, 3 Aralık’ta altı ayın zirvesine doğru uzun vadeli direncini kırdı. Öte yandan, Sandbox piyasasında karışık sinyaller var.

Cardano (ADA)

25 günden fazla bir süredir düşen kanalda sert bir düşüşün ardından, ADA nihayet düşüş trendinden çıktı. Düşen kanal, fiyatın 9 Kasım’da bir ayın en yüksek seviyesine ulaştığı yükselen bir takoz formasyonundan düşüşün ardından oluştu.

Bu satış aşaması, fiyat 28 Kasım’da 16 haftanın en düşük seviyesini görürken 9 Kasım’dan itibaren %35’in üzerinde bir kayba yol açtı.

Son dört gün boyunca, boğalar 2 Aralık’ta en sonunda düşen trendi kırdıktan sonra 1,62 dolar seviyesini üç kez test etti. Sonuç olarak, ADA 24 saatte %9.3’lük bir kazanç kaydetti ve yazının yazıldığı sırada 1.66$’dan işlem görüyordu.

RSI aşırı alım bölgesi yakınlarında üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Şimdi, bir yükseliş eğilimi gösterdikten sonra, bazı yavaşlama işaretleri gösterdi. Bu davranış muhtemelen ayıların 1,62 dolar seviyesini test etmeye çalıştığını gösteriyor. Bununla birlikte, DMI ve AO, yükseliş gücünü yeniden doğruladı.

Polygon (MATIC)

Üç günlük bir geri çekilme aşamasından sonra, MATIC sadece son beş gün içinde şaşırtıcı bir şekilde %46,25’lik bir yatırım getirisine (28 Kasım’ın en düşük seviyesinden) tanık oldu. Altcoin, 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kama formasyonuyla yükseldi.

MATIC, keyifli bir Ekim ayının ardından gerilemesiyle piyasa trendini aşağı yukarı takip etti. Değerinin üçte birinden fazlasını kaybettikten sonra (29 Ekim’in en yüksek seviyesi), fiyat 18 Kasım’da bir ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Ancak boğalar, 1,43 $ seviyesinde yedi haftalık destek sağladı. Buna göre, 14 günlük %48,9’luk bir sıçramanın ardından fiyat, altı aylık direncini 2,22$ seviyesine ulaştı. Bu eğim, MATIC’i 3 Aralık’ta altı ayın en yüksek seviyesine ulaşması için destekledi.

Basın zamanında, MATIC 24 saatlik %4,5 kazanç kaydettikten sonra 2,2 dolardan işlem görüyordu. RSI, aşırı alım bölgesini üç gün boyunca yeniden test ettikten sonra güçlü kalıyor. Ayrıca, DMI ve MACD önceki sonuçları yeniden doğruladı.

MATIC/USDT, 2.22 üzerinde zemin oluşturabilirse kısa vadede yükselişini 2,7 dolara kadar uzatabilir.

Sandbox (SAND)

SAND, 28 Ekim’den bu yana devasa kazanımlar elde etti. Altcoin, 28 Ekim’den 3 Kasım’a kadar %350’lik bir yatırım getirisi gördü. Ardından, simetrik bir üçgenden kopma sonrası yükselen bir kanalda toplandı.

Ayrıca, geçtiğimiz ay boyunca Metaverse‘deki gelişmeler yükselişi güçlendirdi. SAND tokeni, 11 Kasım’dan 25 Kasım’a kadar %315’lik bir yatırım getirisi daha gördü. Sonuç olarak, fiyat hareketi 25 Kasım’da ATH’sine ulaştı.

Bununla birlikte, yazım zamanında altcoin, yedi günlük %9.6’lık bir kayıp kaydettikten sonra 6.53 dolardan işlem gördü. Bu düşüş, 19 gün içinde ilk kez bir yükselen kanalın aşağı yönlü ihlaline yol açtı.

RSI orta çizgiye yakın durduktan sonra nötr kaldı. Ayrıca, DMI ve AO yükseliş eğilimine işaret ediyor. Ancak ADX, önemli ölçüde zayıf bir yön eğilimi gösteriyor.

SAND/USDT için 5,48 dolar önemli destek fiyatı olarak dururken hafta sonu işlemlerinde ortalama 6,5 doların üzerinde saatlik kapanışlar gelmesi, yukarı yönlü bir trendi tetikleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin