ADA coin, blockchain verileri iyileşirken kritik seviyesinden yükselişe başladı
ADA coin, blockchain verileri iyileşirken kritik seviyesinden yükselişe başladı

ADA coin, blockchain verileri iyileşirken kritik seviyesinden yükselişe başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IntoTheBlock’un Blockchain sinyalleri, Cardano (ADA) için 1,07 dolarlık kilit destekten yukarı doğru giderken yükselişe geçti. Haber yayına hazırlanırken, ADA, 10 Ocak’taki piyasa satışlarının en düşük seviyelerinden %10’luk bir toparlanmanın ardından 1.238 dolardan el değiştiriyordu.

IntoTheBlock verilerine göre, hem kullanıcı katılımı hem de büyümenin bir görünümünü sağlayan net ağ büyüme göstergesi, gelecekteki pazar momentumu ile birlikte şu anda yükselişte.

IntoTheBlock

Cardano 2022’nin başından bu yana aktif kullanıcılarda büyüme gördü. Benzer şekilde Cardano, 2021’de geliştirme faaliyeti eğilimini sürdürerek Github taahhütlerinde bir artış gördü.

Ağın yeni DeFi lansmanlarını beklediği için birkaç proje son testte veya devreye alınmaya başlıyor. IOHK CEO’su Charles Hoskinson, Aralık 2021’in sonlarında Cardano üzerinde 175’ten fazla projenin inşa edildiğini ve 2022’nin ilk çeyreğinin sonunda bir düzineden fazla projenin başlatılacağını belirtti.

Etkinlik takviminde, bu yıl Cardano’nun önce Basho’ya, ardından Voltaire’e geçtiği görülecek. Basho aşaması, optimizasyon, ölçeklendirme ve ağ büyümesine odaklanır. Bu doğrultuda, Cardano’nun ana şirketi IOHK, bir dizi düğüm ve Plutus iyileştirmesi yapacağını ve ağ parametrelerinde istikrarlı ayarlamalar yapacağını duyurdu.

Senkronizasyon süresi ve blok yayılım süresinde önemli iyileştirmeler getirmeyi ve bellek kullanımını azaltmayı amaçlayan performans odaklı bir düğüm olan Cardano düğüm sürümü (v 1.33.0), 7 Ocak’ta piyasaya sürüldü.

ADA/USD, destek seviyesinden yükseliyor

Cardano, önceki günün kayıplarını silmeye başlarken kripto piyasasının geri kalanı gibi işlem görüyor. ADA/USD paritesi, tüm kripto piyasası düşerken 1, 17 $ seviyesine yeni bir düşüşe başlamadan önce 8 Ocak’ta 1.18 $’da kilit desteğini kırmıştı.

TradingView

Ancak, dip alıcıların yönü kontrol etmek için geri dönmesiyle paritenin satış baskısı hafifledi ve destekle 1,070 $’da toparlandı. Satıcılar işlemlerini azalttıkça, göreli güç endeksi aşırı satım bölgesinden yükseldi.

Cardano, hissi iyimserliğini koruyor, ancak boğaların gelgiti yukarı çevirmek ve 1,18 doları güvenilir bir destek bölgesine çevirmek için 1,37 $ ve hareketli ortalama (MA 50) direncini aşması gerekiyor.

Son 24 saatte 1.259.038.044 dolar işlem hacmine sahip ve %8,77 değer kazandı. Cardano, CoinMarketCap’te görüldüğü gibi 41.564.083.476 $ canlı piyasa değerine sahip ve 7. sırada. Dolaşımda 33.512.970.943 ADA kripto para var ve maksimum 45.000.000.000 ADA arzı bulunuyor.

Cardano (ADA) bugün ne kadar?

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin