Cardano için satın alma baskısı arttı! ADA kilit destekten yükselebilecek mi?
Cardano için satın alma baskısı arttı! ADA kilit destekten yükselebilecek mi?

Cardano için satın alma baskısı arttı! ADA kilit destekten yükselebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, 0,3 dolarlık psikolojik destekten “V” şeklinde bir toparlanma sergiledi. ADA’nın yükseliş rallisi iki hafta içinde %28’lik bir kazanç getirdi ve fiyatlar 0,38 dolarlık dirence yükseldi. Bununla birlikte, ADA fiyatı 0,38 dolar tavanında uzun vadeli bir ret gösterdi. İyileşme rallisi sona erdi mi?

Anahtar noktaları:

  • Cardano grafiği, 0,345 dolar direncinde daha düşük bir ret mumu gösterdi, bu da alıcıların yakın zamanda kazanılan seviyeleri savunduğunu gösteriyor.
  • Günlük EMA’lar (20, 50 ve 100), alıcılar için güçlü bir destek bölgesi oluşturuyor.
  • ADA’nın gün içi işlem hacmi %29’luk bir kayıpla 251 milyon dolardır.

ADA Fiyat Tahmini

Kripto pazarında artan FUD ile ADA fiyatı yataya döndü ve 0,35 ila 0,38 dolar seviyeleri arasında dalgalanmaya başladı. Bugün, Cardano fiyatı gün içi %0,6’lık bir kayba tanık oldu ve 0,354 dolar desteğini kırmaya çalıştı.

Kripto para fiyatı yukarıda belirtilen desteğin üzerinde kalmayı başarırsa, kripto para alıcıları yükseliş eğiliminin yeniden başlama olasılığı için ek bir onay alacaklardır. Bu devam eden fiyat konsolidasyonu yükseliş ivmesini tazeleyebilir ve 0,354 dolardan uzun vadeli bir giriş fırsatı sunabilir.

ADA fiyatı 0,38 doların üzerine kırılırsa, toparlanma rallisi %12 uzayarak 0,42 dolara ulaşabilir. Tersine, 0,354 doların altında bir kapanış gerçekleşirse, yükseliş tezi ortadan kalkar.

Teknik Gösterge

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi yeniden yükseliş bölgesine giriyor ve ADA fiyatında sürekli bir toparlanma rallisine işaret ediyor.

Bollinger Bandı: Bollinger bandı göstergesinin genel direncine çarpan ADA fiyatı, yatırımcıların satın alma faaliyetinde aşırıya kaçtığını ve bu nedenle yükseliş eğilimini dengelemek için küçük bir düzeltmeye ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyeleri: 0,38 dolar ve 0,4 dolar

Destek seviyeleri: 0,32 dolar ve 0,354 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin