featured

ADA için yüzde 9’luk yükseliş ne anlama geliyor? Ölü bir sıçrama mı yoksa iyileşme başlangıcı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gündeki büyük satış baskısına rağmen ADA, 0,45 dolarda bulunan destek noktasında sağlam kalmayı başardı. Ancak mevcut yukarı yönlü momentum ölü bir sıçrama mı yoksa bir toparlanmanın başlangıcı mı?

Gözde altcoin için temel destek noktaları 0,45 dolar ve 0,38 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,45 dolar ve 0,55 dolar seviyelerine bulunuyor.

ADA grafik

Önemli bir çöküşün ardından piyasa nefes alıyor ve ADA 0,45 dolardan iyi bir destek bulmuş görünüyor. Bu kilit seviye daha fazla satış baskısını tutabilirse altcoin, mevcut düşüş eğilimini tersine çevirebilir. Bunun sonucunda da 0,55 dolarda bulunan kilit direnç noktasını test edebilir.

ADA için bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Volatilite geçen hafta patladı. Bu da grafikte gösterilen seviyeler üzerinde muazzam bir baskı yarattı. Hacim dün yükseldi. Ancak ADA kilit destekte güçlü kalmayı başardı. Bu da bir sonraki fiyat hareketi için oldukça cesaret verici.

RSI: Günlük RSI, bu son çöküş sırasında daha yüksek bir dip yapmayı başardı. Fiyat kilit desteğin üzerinde kalırsa, boğalar kontrolü yeniden kazanmaya çalışabilir.

MACD: Ne yazık ki, günlük MACD dün düşüşe geçti. Ancak ADA 0,45 dolarda bulunan destek noktasını tutmayı başardığı sürece bu büyük bir endişe kaynağı değil.

Altcoin için fiyat önyargısı nötr. Ancak genel piyasa durumu göz önüne alındığında düşüş eğilimi gösteriyor

Kısa vadeli fiyat tahmini

ADA, bugüne kadar üç kez başarıyla savunulan kritik bir destek noktasına işlem görüyor. Bu, son birkaç günde tamamen çöken ve daha düşük dipler yapan bir pazarda etkileyici bir başarı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin