Cardano için beklenen ralli başladı mı? ADA fiyatı için sırada ne var?
Cardano için beklenen ralli başladı mı? ADA fiyatı için sırada ne var?

Cardano için beklenen ralli başladı mı? ADA fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano yükselişini sürdürüyor son olarak ADA en büyük altıncı kripto para olmak için BUSD ve XRP’nin önüne geçti. ADA fiyatı son 24 saat içerisinde önemli bir atak yaparak %25 artışla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cardano, Binance USD (BUSD) ve Ripple’ı (XRP) gasp ederek sekizinci sıradan altıncı sıraya yükseldi. Cardano, son 24 saatte bir milyar doları aştıktan sonra şu anda 20.6 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle piyasa yer alıyor.

ADA’nın fiyatı son 24 saat içerisinde önemli oranda arttı. Geçtiğimiz gün ADA, 0,517 dolardan düşük bir seviyeden 0,655 dolara yükseldi. Elde edilen verilere göre, bu satırın yazıldığı sırada kripto para birimi 0,653 dolar civarında işlem görüyor.

Geliştirme, Cardano’nun işlem hacmi açısından Ethereum’u geçmesinden 24 saatten kısa bir süre sonra geldi. Ayrıca uzun süredir altıncı sırada yer alan XRP, ADA’nın büyük rallisinin ardından yedinci sıraya bir adım geriledi. Yazım sırasında, XRP fiyatı 0,42 dolar olarak belirleyen 20.2 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle piyasada yer alıyor.

Cardano gelişimi devam ediyor

Popüler zincir üstü metrik kripto para veri sağlayıcısı Santiment’e göre, Cardano’daki büyük artış, dijital para birimini dikkate değer bir hafta geçiren altcoinler listesine koyuyor. Santiment, Cardano’nun geliştirme faaliyetinin, fiyatlar baskılanmış olsa bile sürekli geliştirme ve inovasyonun ardından tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu ekledi.

Santiment Cardano yükselişini şöyle duyurdu:

“#Cardano, haftaya harika bir başlangıç ​​yapan birçok #altcoin’den biri, şu anda son 24 saatte +%13. $ADA ekibi, fiyatlar bastırılırken yenilik üzerinde çalıştığı için geliştirme faaliyeti #AllTimeHigh seviyelerine ulaştı,”

Cardano ekibi, projenin geliştirme yönüne daha fazla odaklandı. Ekip, işler verimli bir şekilde çalıştığında, daha fazla kullanıcının ağa akın etmekten başka seçeneği olmayacağına inanıyor. Son zamanlarda, Cardano’nun geliştirme ekibi, gelecek ayın sonunda yayınlanması planlanan bir yükseltme olan Vasil Hard Fork’un lansmanına hazırlanıyor.

Vasil Sert Çatal, hız, ölçeklenebilirlik ve akıllı sözleşme işlevselliği dahil olmak üzere Cardano’nun genel performansını artıracak önemli özellikler sunacak. Cardano üzerine inşa edilen projeler neredeyse 1000’e ulaşırken, Cardano’daki NFT’ler 5 milyonu geçti, Cardano toplam kilitli değeri 154 milyon dolar iken, son 24 saatte Cardano, ekosistemin güçlü bir şekilde inşa edildiğini gösteren Ethereum’dan 3x İşlem Hacmi Rekoru kırdı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin