featured

Boğalar kazanmaya devam ediyor! ADA hız kesmeden yükseliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için mevcut destek noktası 0,8605 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 0,946 dolar seviyesinde bulunuyor.

ADA fiyatı son 24 saat içinde %3,86 oranında bir artış ile 0,9046 dolardan işlem görüyor. Son 7 gün içinde kripto para biriminin fiyatında %11,47 oranında bir artış görüldü. Cardano, 0,8605 dolarda sağlam bir destek noktası buldu ve boğalar hâlâ piyasanın kontrolünde.

Cardano, son 24 saat içinde 0,8605 dolar ile 0,9146 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi ise %29,58 oranında bir artış ile 1,151,148,827,21 dolar.

Kripto para biriminin fiyatı, boğaların piyasaya hakim olmaya devam etmesiyle 0,9038 dolara kadar yükseldi. Cardano boğalarının 0,889 dolarda bulunan direnç noktasını kesin olarak aşmaları için fiyatları yükseltmeye devam etmesi gerekecek.

Eğer başarılı olurlarsa, ADA fiyatları potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşabilir. Genel olarak, mevcut eğilim yükselişte. Yatırımcılar token’larını uzun vadede tutmayı düşünmelidir. Cardano boğaları 1 dolarda bulunan direnç noktasını hedeflerken, ayılar ise 0,8605 dolardaki destek noktasını hedefliyor.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi

1 günlük fiyat grafiğindeki Cardano fiyatları, hafif bir geri çekilmeden önce fiyatların 0,9038 dolara yükselmesiyle devam eden bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Genel piyasa eğilimi hâlâ yükselişte. Yatırımcılar bir süre daha token’larını ellerinde tutmayı düşünmelidir. Cardano boğalarının tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmak için daha fazla baskı yapması bekleniyor.

ADA grafik

Teknik göstergelere bakıldığında, son birkaç gün içinde benimsenen yükseliş eğiliminin ADA fiyatlarının 0,9146 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başardığı ve şimdi ise 1 dolar seviyesini test etmeye hazırlandığı görülebilir.

RSI aşırı alım bölgesinde duruyor ve alıcıların kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerindedir. Bu da yaklaşmakta olan bir satın alma sinyaline işaret eder. 1 günlük fiyat grafiğindeki EMA’lar hareket halindeki yükseliş eğilimini gösteriyor. Bu da ADA fiyatlarının tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşma olasılığının olduğunu gösterir.

ADA 4 saatlik fiyat grafiği analizi

Cardano için 4 saatlik fiyat grafiği de bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

RSI aşırı alım bölgesinde ve alıcıların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerindedir ve yaklaşmakta olan bir satın alma sinyaline işaret eder. Bollinger Bantlarının genişlemesinin gösterdiği gibi, piyasa volatilitesi artmaya başlıyor.

Hareketli ortalamalar bir satın alma sinyali veriyor. Bollinger bantlarının üst bandı altcoin için direnç görevi gören 0,9146 dolar seviyesinde iken, alt bant ise destek görevi gören 0,8605 dolar seviyesinde bulunuyor.

Sonuç olarak

Boğalar tüm zamanların en yüksek seviyelerini hedeflediğinden, Cardano fiyat analizi son 24 saatte sağlam bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimi 0,8605 dolar seviyesinde destek noktası buldu. 0,9146 dolarda bulunan direnç noktasının kırılması ise birlikte fiyatın yeni zirvelere ulaşması beklenebilir. Ayrıca teknik göstergeler de altcoin lehine.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin