featured

Balinalar ADA biriktirmeye devam ederken, fiyatta bir patlama gerçekleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, analitik firması Santiment tarafından hazırlanan bir rapora göre, balina aktivitesinde önemli bir artış kaydetti.

ADA balina

2022’de %82’lik bir fiyat düşüşü yaşadıktan sonra, ADA 2023 yılında yeniden toparlanmaya başladı. Gözde altcoin, yeni yılın başından bu yana %45 oranında artış kaydetti. Ancak birçok yatırımcının temkinli davranmasıyla balina faaliyetlerindeki artış, varlığın geleceği için umut verici bir işaret sunabilir.

Rapor, Şubat ayının başından bu yana Cardano ağında günlük 100,000 doları aşan işlem sayısında muazzam bir artış olduğunu ve şu anda her gün ortalama yaklaşık 1,700 tane bu tür işlemin gerçekleştiğini ortaya koyuyor. Ocak ayında 100,000 doların üzerindeki işlem sayısı 300’dü. Bu da bir ay içinde muazzam bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Balina aktivitesi artıyor

Rapor ayrıca, 10,000 ila 10 milyon adet ADA tutan balina adreslerinin, FTX’in Kasım 2022’deki çöküşünden bu yana 659,53 milyon token biriktirdiğinin altını çizdi. Bu da altcoin için olumlu bir işarettir. Cardano’nun kilit paydaşlarından gelen bu geri dönüş, gelecekteki potansiyel büyümenin umut verici bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bununla birlikte, dikkate alınması gereken bazı olumsuz veriler de var. Cardano ağındaki bir adreste bulunan token’ların ortalama süresi 267 günden 407 güne yükseldi. Bu da dolaşımın zorlandığını gösteriyor. Ek olarak, günlük aktif adresler Kasım ayında 85,000 iken günde yaklaşık 62,000’e düştü.

Bu endişelere rağmen rapor, ortalama yatırımcı getirilerinin ve ADA token’ına yönelik duyarlılığın biraz negatif olması sebebiyle bir fiyat patlaması potansiyeli olabileceğini de gösteriyor. Varlığa yönelik duyarlılık değişirse, Cardano için önemli bir fiyat artışı gerçekleşebilir.

Genel olarak balina faaliyetlerindeki artış, Cardano’nun geleceği için umut verici bir işarettir. Ancak varlığın gelişebilmesi için sürekli izleme gereklidir. Kripto piyasası dalgalanmaya devam ettiğinden herhangi bir varlığın potansiyelini değerlendirirken hem olumlu hem de olumsuz göstergeleri dikkate almak önemlidir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin