ADA fiyatı, Mart ayında ne kadar olacak? Algoritmadan bomba tahmin!

ADA fiyatı, Mart ayında ne kadar olacak? Algoritmadan bomba tahmin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), Bitcoin’in son sıçramasının sonucu olarak, bir yeniden canlanma yaşadı. Bu sıçramaya büyük ölçüde Jerome Powell’ın hükümetin umduğu bilanço küçültme veya niceliksel sıkılaştırmanın gerçekleşmeyeceğini açıklamasının neden olduğu söylenebilir.

Özellikle, kripto para piyasası, sürekli düşük faiz oranları tarafından daha da ileriye çekiliyor gibi görünüyor. ADA fiyatı, pazardaki yenilenen güveni yansıtarak son 24 saatte %11’den fazla bir artış gördü.

NeuralProphet’in standart derin öğrenme yöntemleriyle eğitilmiş PyTorc tabanlı fiyat tahmin algoritması ADA fiyatı için öngörüde bulundu. Algoritma, ADA fiyatının 1 Mart 2022’ye kadar 3,60 dolara ulaşacağını tahmin etti.

ADA fiyat tahmin grafiği
ADA fiyat tahmini grafiği

Fiyat tahmini 1 Temmuz 2021’den 2022’nin aynı gününe kadar 1 yıllık bir süreyi kapsıyor. Fiyat dalgası tahmini, Cardano için son dip de dahil olmak üzere gerçek ADA fiyatındaki dalgalanmaları benzer şekilde izlediğinden, merkezi olmayan varlık için cesur bir tahmindir. Algoritmanın tahminleri tarihsel olarak kısmen doğruydu.

CoinMarket Topluluğu ADA fiyatı için 2,28 doları öngörüyor

Algoritmanın aksine, Cardano topluluğunun Şubat ayı sonu için ADA fiyatı tahmini 2,28 dolar. Bu tahmin mevcut fiyattan %78’lik bir artışı işaret ediyor ancak yine de Algoritmanın 3,60 dolarlık tahmininden oldukça uzak.

CoinMarketCap topluluğunun ADA tahmini
CoinMarketCap topluluğunun Cardano tahmini

Kripto veri istatistikleri platformu CoinMarketCap’in “Fiyat Tahminleri” aracı, kullanıcıların önümüzdeki altı ay için fiyat tahminleri yapmasına izin veriyor. Yayınlandığı tarihte, 58.020 kişi ortalama fiyat tahminine ulaşmak için oy kullandı.

Şu anda, Cardano’nun fiyatı, son 24 saatte %10.26 artış ve önceki hafta %4.08 düşüşle 1.27 dolardan işlem görüyor. Cardano’nun toplam piyasa değeri ise 42,6 milyar dolar civarında seyrediyor.

1 günlük ADA fiyatı
1 günlük ADA fiyatı

Cardano, 1 milyon ağaç hedefine ulaştı

Son zamanlarda bildirdiğimiz gibi, Cardano Vakfı hafta sonu kripto para birimi ADA’yı kullanan bir yenileme çalışmasının 1 milyondan fazla ağaç dikme hedefine ulaştığını söyledi.

Cardano Orman çalışması, Cardano’nun iklim açısından olumlu bir blok zinciri oluşturma çabasının bir parçası.

Cardano, blok zincirini korumak için kullanılan bir hisse kanıtı blok zinciri teknolojisidir. Blok zincirinin işleyişini sürdürmek için belirteçlerini halka açık düğümlerde kilitleyen ağ “bekçilerine” dayanır. Tipik madencilik süreçleriyle karşılaştırıldığında, bunun daha çevre dostu olduğu gösterilmiştir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin