ADA fiyatı baskı altında! Sırada düşüş mü var?
ADA fiyatı baskı altında! Sırada düşüş mü var?

ADA fiyatı baskı altında! Sırada düşüş mü var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun düşüş trendi geçen hafta da devam etti ve kritik desteğe ulaştı. Altcoin bu seviyeyi koruyabilecek mi?

Temel destek seviyeleri: 0,30 dolar ve 0,35 dolar

Temel direnç seviyeleri: 0,38 dolar ve 0,42 dolar

ADA, 0,42 dolarlık dirençten reddedildikten sonra %15 düşüş kaydetti ve bu süreçte 0,35 dolarlık kilit desteğe ulaştı. Cardano boğaları bu kilit desteği savunamazsa, daha fazla aşağı yönlü hareket kaçınılmaz olacak. Herhangi bir zayıflık, daha sonra 0,30 doları hedefleyebilecek olan satıcılar tarafından hızla kullanılabilir.

ADAUSDT_2023-02-28_13-59-58

İşlem Hacmi: İşlem hacmi dün kırmızıda kapandı, ancak satış yoğunluğu azaldı. Bu, ayıların fiyatı düşürme konusundaki ilgisinin biraz azaldığını gösteriyor.

RSI: Günlük RSI 50 puanın altında ve düşmeye devam ediyor. RSI bu orta noktanın üzerine çıkmadığı sürece altcoin ayıların kontrolünde hareket edecek.

MACD: Günlük MACD histogramı daha düşük dipler yapıyor ve hareketli ortalamalar düşüyor. Bu, piyasadaki düşüş hissiyatını güçlendiriyor.

ADAUSDT_2023-02-28_13-59-49

ADA için kısa vadeli fiyat tahmini

ADA, 0,35 doların hemen üzerindeki kilit destekte kalmaya devam ederken, fiyat üzerindeki baskı artıyor. Alıcılar daha yükseğe taşımayı başaramazsa, ayılardan gelen başka bir baskı bu desteği kırabilir ve bu kripto para birimini hızla 0,30 dolarlık desteğe getirebilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin