Haftanın yıldızı majör altcoin oldu: Yükseliş yüze 24’ü geçti, peki neden?

ADA fiyat analizi: Cardano, retest için 0,95 dolara inecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, önceki seansın satışlarından sonra daha yüksek işlem yapmayı başarıyor. Bununla birlikte, yazı esnasında erken kazanımlar silindiği için boğalar ivmeyi sürdürme inancından yoksun. ADA fiyat analizi için 1 doların üstünde duruyor. Ancak yeni bir destek denemesi gelebilir.

Günlük grafikte ADA fiyatı, boğaların kazanımları ileriye taşıma inancından yoksun olduğu için seansın en yüksek seviyesini test ettikten sonra geriliyor. Şimdi, fiyat kritik 50 günlük EMA’nın (Üssel Hareketli Ortalama) yakınında 1,09 dolarda seyrediyor. Bu, desteğe dönüşen bir direnç seviyesi olarak hareket ettiği için fiyat için büyük önem taşıyor.

ADA fiyat analizi

Artan satış baskısı, ADA fiyatında yeni bir aşağı yönlü hareketi tetikleyerek güvenilir destek bölgesini sabote edebilir. Ayrıca fiyat, 24 Mart’taki 1,64$’dan başlayan düşen trend çizgisini kırdı. Bu da boğaları daha fazla kazanç için umutlu hale getirdi. Ancak, konsolidasyon aşamasından sonra, fiyat 0,95 dolardan aşağı eğimli trend çizgisini yeniden test etmenin eşiğinde. Restest ile yeniden alımlar yapılarak yönünü yukarı devam ettirebilir.

Söz konusu seviyenin altında bir kırılma, 19 Mart’ın en düşük seviyelerini 0,85 dolardan görebilir. 

Flip tarafında, fiyat seansın en yüksek seviyelerinin üzerine çıkmayı başarırsa, o zaman geçerli teori atılır. Bu senaryoda, ADA alıcıları 1,25$ civarındaki son dalgalanma zirvelerini hedeflemelidir. Ardından, piyasa katılımcıları kritik ters engeli 200-EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 1,29 dolarda karşılayacaktır.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, tarafsız bir önyargıyla 51’de okuyor. Göstergedeki herhangi bir düşüş, varlıkta daha fazla acıya işaret eder.

MACD : Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, artan düşüş momentumu ile orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin