Cardano analizi: Yeni yapı düşüşe mi işaret ediyor?

ADA coin yeniden yükselişte: Takip edilmesi gereken önemli noktalar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İstikrarlı bir büyüme kaydeden ADA coin, 1 aylık serüveninde mütevazi kazançlarını sürdürdü. Büyük atakalar yapmasa bile ufak düzeltmelerle yönünü yukarı tayin etti. Majör altcoin bir kez daha istikrarını göstermiş oldu.

Kripto para biriminde pozitif duygu sürüyor. Bu sadece piyasaya bağlı olarak değil, kendi iç dinamiklerinde gelen yeni verilerle de alakalı oldu. Haftalık çift hanelere taşınan ADA coin, 0,3760 $’dan işlem görüyor. 

Cardano, piyasa değeri yaklaşık 13,14 milyar dolar olarak sabitlenen kripto para birimleri arasında en çok sermayeye sahip olanlardan biri. Stablecoin çalışmalarına da damga vuran altcoin bu alanda daiyi olduğunu şimdilik gösterdi. Bu yıl için Cardano, en yüksek sayıda yükseltme beklentisine ve planlanmış ekosistem genişletme stratejisine sahip Katman 1 blockchain protokolüdür.

Geliştiriciler ADA coin’in yükselmesini sağlıyor

Protokol, yakın zamanda geliştiricilerin ana Cardano zincirinin güvenliğine dayanan yeni blockchain ağları oluşturmasına olanak tanıyan, protokolü geliştiren bir altyapı olan Sidechain Toolkit’in lansmanını duyurdu. 

Cardano, uzun zamandır beklenen aşırı teminatlandırılmış stablecoin’in lansmanının nihayet önümüzdeki hafta başlayacağını belirtti. COTI ile ilgili projeler hakkında bilgi yayan bir Twitter hesabı olan Coti’s World, kriptonun en önde gelen savunucularından biri olan Lark Davis’in tweet’ine yanıt olarak haberi yeniden doğruladı.

DJED stablecoin beklendiği gibi piyasaya çıkarsa, Cardano stablecoin’i rekabet ettiği diğer en iyi Ethereum katillerinden bazılarıyla aynı seviyeye getirecektir.

ADA coin fiyatlanması

Cardano’nun mevcut büyüme oranı 1 aylık serüvende ortaya çıkıyor. Yinede de dijital para birimi, 30 günün en yüksek seviyesi olan 0,3866 dolar olarak gösterilen kilometre taşını geçmek istiyor.

Cardano’nun çok güçlü bir destekçi topluluğu var ve madeni paranın emsallerine kıyasla muazzam bir arzı olmasına rağmen, iyi bir destek alıyor. Günlük büyüme yaklaşık yüzde 5 oranında olurken, aylık yükseliş yüzde 40’ı geçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin