featured

ADA, yüzde 45’lik rallinin ardından büyük bir engelle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, günden güne istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Ancak boğalar ralliyi daha ne kadar canlı tutabilir?

ADA için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,36 dolar ve 0,40 dolar seviyelerinde iken, direnç ise 0,40 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyat yükselmeye devam ederken gözde altcoin, 0,40 dolarda önemli bir zorlukla karşı karşıya kalacak. Çünkü satıcılar bu seviyede çok güçlü. Geçmişte fiyat, bu seviyeden reddedilmiş ve ardından sert bir düzeltme gelmişti. Eğer bu tekrarlanırsa fiyat 0,36 dolardaki desteğe doğru hareket edebilir.

ADA

İşlem Hacmi: Geçen hafta alıcılardan gelen güçlü ilgiyle birlikte hacim yüksek olmaya devam ediyor.

RSI: RSI, aşırı alım bölgesinde 80 işaretinin üzerinde işlem görüyor. Bununla birlikte, bu aynı zamanda güçlü bir yükseliş momentumunun da bir işaretidir.

MACD: Günlük MACD yükseliş gösteriyor ancak histogram düşüyor. Bu da alıcıların zamanla zayıfladığını gösteriyor. Fiyat kilit dirence ulaştığında, ayılar bu durumu istismar edebilir.

Gözde altcoin için eğilim hâlâ yükseliş yönünde.

Kısa vadeli fiyat tahmini

ADA, şu anda destek görevi gören 0,30 dolar ile 0,36 dolar gibi birkaç önemli direnç noktasını başarıyla geçti. Ancak, en büyük test henüz geçilmedi. Böyle bir rallinin ardından fiyat 0,40 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin