featured

ADA boğaları, fiyatı yılın en yüksek seviyesine çıkarmak için çabalıyor! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), 13 Şubat’ta temel seviyesini yeniden kazandı. Fiyat şu anda 0,425 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmaya çalışıyor.

ADA, Charles Hoskinson tarafından oluşturulan Cardano blockchain platformunun yerel token’ıdır. Fiyat, Ocak ayının ikinci haftasında alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Hattı destek olarak onayladıktan sonra halen devam eden yükselişine başladı.

ADA grafik

1 Şubat’ta ADA fiyatı, yılın en yüksek seviyesi olan 0,421 dolara ulaştı. Ancak artışa rağmen henüz 0,425 dolarlık direnç seviyesinden çıkmadı. Bu, Mayıs 2021’den bu yana aralıklı olarak hem destek hem de direnç olarak hareket ettiği için çok önemli bir seviyedir.

ADA fiyatının bu seviyedeki hareketi, gelecekteki eğilimin yönünü belirleyebilir. Başarılı bir kırılma gerçekleşmesi durumunda 0,56 dolardaki bir sonraki direnç noktasına doğru hareket edebilir.

Haftalık RSI 50 işaretinin üzerinde olduğu için bir sonraki hareketin yükseliş olma olasılığı biraz daha yüksek.

ADA fiyat düzeltmesi tamamlandı mı?

Altı saatlik kısa vadeli grafikteki teknik analiz, yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor. ADA, 9 Şubat’ta yükselen bir takozdan kırılırken, dört gün sonra 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesinden sıçradı.

Ardından gözde altcoin, dürtüsel olarak yukarı doğru hareket etmeye başladı.

Bu nedenle şu anda artışın devam etmesi en olası senaryo. Bir kırılma olursa fiyat, 0,58 dolara kadar yükselebilir.

Ancak 0,382 Fib geri çekilme destek noktasının altına bir düşüş gerçekleşirse gözde altcoin, 0,326 dolardaki 0,5 Fib desteğine düşebilir.

Sonuç olarak, ADA için en olası fiyat tahmini 0,425 doların üzerinde bir kırılmadır. Bu da, yukarıda da belirtildiği gibi 0,580 dolara sıçramaya yol açabilir. Ancak, 0,346 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda yükseliş senaryosu geçersiz kılınacaktır. Bu da önce 0,326 dolara ve sonrasında daha düşük seviyelere gidilmesine sebep olabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin