featured

ADA yatırımcıları dikkat: Ayıların kısa vadede kontrolü elden bırakmaya niyeti yok!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Altcoin için destek 0,3539 dolarda iken, direnç noktası ise 0,3654 dolar seviyesinde bulunuyor.

Gözde altcoin’in fiyat analizinde, ayıların piyasaya geri döndüğü görülüyor. Bu nedenle oluşan düşüş baskısı fiyatı aşağı itti. ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,3642 dolar civarında işlem görüyor.

Fiyat şu anda bir direnç görevi gören 0,3654 dolar seviyesinin altında işlem görüyor. Kritik destek noktası ise 0,3539 seviyesinde bulunuyor. Eğer olumsuz fiyat hareketi devam ederse, bu desteğin altına da bir düşüş gerçekleşebilir.

Cardano için işlem hacmi 270,512,112 dolar iken piyasa değeri ise son 24 saatte %0,43 oranında bir düşüş yaşadı ve 12,605,507,782 dolarda bulunuyor. Coinmarketcap verilerine göre, kripto para birimleri arasındaki sıralamada da 7. sırada yer alıyor pazar hâkimiyeti %0,92.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Gözde altcoin’in günlük grafiği, fiyatın dün biraz yükselmesinin ardından bugün yeniden düşüşe geçtiğini gösteriyor. Ayıların piyasayı ele geçirmesi sebebiyle fiyat kademeli olarak düşüyor. Geçtiğimiz birkaç hafta, kripto para birimi için önemsizdi. Cardano, bu yazının yazıldığı sırada 0,3642 dolar civarında işlem görüyor. Yatırımcılar, işlem seansının başlangıcından bu yana kârlarını realize ettiği için satış baskısı da artmaya devam ediyor.

ADA grafik

Altcoin’in fiyatı SMA seviyelerinin altında işlem görüyor. 50 SMA seviyesi de 200 SMA seviyesinin altında. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 44,16 işaretinde. Bu da şu an itibariyle piyasada fiyatları yükseltebilecek herhangi bir ivmenin olmadığına işaret ediyor. MACD göstergesi, bir geçişin ardından şu anda düşüş bölgesinde. Bu da fiyatın düşüşe devam edebileceğinin bir başka göstergesidir.

ADA 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği de günlük grafiğe benzer şekilde, alıcıların herhangi bir müdahalesi olmaksızın ayıların fiyat hareketini kontrol ettiğini gösteriyor. Gözde altcoin, son 24 saatte %0,58 oranında düşüş yaşadı ancak gün içinde düşüş derinleşebilir.

Stokastik gösterge şu anda 35,78’de bulunuyor. Bu da gün boyunca ayıların kontrolde kalabileceğine işaret ediyor. 4 saatlik grafikte de MACD göstergesi düşüş bölgesinde. Sinyal çizgisi de MACD çizgisinin altında. Bu da yakın vadede düşüş eğilimin devam edebileceği anlamına gelir.

Sonuç olarak

Cardano fiyat analizinde sonuç olarak, günlük ve 4 saatlik grafiklerden anlaşılacağı üzere ayılar bir süre daha kontrolde kalabilir. Eğer satış baskısı bozulmadan devam ederse 0,3539 dolarda bulunan destek noktası kaybedilebilir.

cryptopolitan

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin