featured

ADA alıcıları inisiyatifi ellerinde tutamadı! İşte, gün bitmeden dikkat edilmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, yeniden ayılara teslim olmamak için direnmeye çalışıyor. Ancak alıcılar kazandıkları inisiyatifi ellerinde tutmayı başaramadı.

ADA

Gözde altcoin, dünden bu yana %2,52 oranında düşüş yaşamasına rağmen son 7 günde %11,40 arttı.

ADA fiyatı için umut var

Fiyat şu anda, direncin üzerinde 0,3441 dolarda yer alıyor. Şu anda günlük kapanışa dikkat edilmelidir. Eğer kapanış belirtilen seviyenin üzerinde gerçekleşirse yükseliş hareketi 0,35 dolara kadar devam edebilir.

Daha uzun zaman dilimde ise fiyat 0,3012 dolardaki destek ile 0,3680 dolardaki direnç arasında bulunan geniş aralıkta işlem görmeye devam ettiğinden durum belirsiz. Her iki taraf da daha ileri bir hareket için yeterli enerjiyi toplamadığından, ADA fiyatının 0,34 dolar ile 0,35 dolar aralığında yatay işleme devam etmesi en olası senaryo.

Haftalık zaman diliminde, fiyat bir kez daha 0,3212 dolarda bulunan destek noktasından sıçradı. Fiyat bu işaretin üzerinde olsa da, bir düzeltme için hâlâ ihtimal var.

Bu bağlamda, yükseliş devam ederse 0,40 dolarda bulunan direnç noktası yeniden test edilebilir. ADA, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,3443 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin