featured

Vasil Hard Fork heyecanla beklenirken ADA, yüzde 50’lik bir düşüşle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gözde altcoin ADA, kripto piyasasını kasıp kavuran son fırtınalı havanın ortasında pek de iyi görünmüyor. Altcoin, geçtiğimiz haftalarda değer kazanıyor ve kilit dirençleri zahmetsizce kırıyordu. Ancak, yakın zamanda gerçekleşen çalkantılı düzeltmeler fiyatı ana destek noktasını çok altına düşürdü.

ADA, ağustos ayındaki en düşük değeri olan 0,44 dolara düştü

Son 24 saatteki %13’lük düşüşü ile Cardano, mevcut düzeltme aşamasında en fazla değer kaybeden varlıklardan biridir. Piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında yer alan ADA, son 24 saatte en fazla değer kaybeden ikinci altcoin oldu. İlk sırada ise %14’lük düşüşü ile DOGE bulunuyor.

Şu anda 0,44 dolar civarında işlem gören ADA, tek bir hareket ile iki ana destek noktasının altına geriledi. Bu destekler 0,55 dolar ve 0,50 dolar seviyelerinde bulunuyor. Cardano, 14 Ağustos’ta, 11 Haziran’dan bu yana gördüğü en yüksek değer olan 0,59 dolarla zirveye ulaştı. Ancak, sadece beş gün içinde altcoin %20 oranında bir düşüş yaşadı ve 0,44 dolara geriledi. Bu da, altcoin’in ağustos ayındaki en düşük değeri.

ADA grafik

Fiyatın düşüş yaşamasıyla birlikte piyasa değeri de kayıplarla karşı karşıya kaldı. Şu anda 15,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para birimleri arasındaki sıralamasına 8. sırada yer alıyor. 14 Ağustos’ta ulaştığı 20 milyar dolarlık değerinin ardından şimdiki veriler oldukça endişe verici.

ADA test ağıyla ilgili sorunlar var

Gözde altcoin’in bu olumsuz fiyat hareketi art arda elde ettiği kazançların hemen ardından geldi. ADA, üç haftadan kısa bir süre içinde 0,50 dolar ve 0,55 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını sırayla kırmayı başarmıştı. Sıradaki hedefi ise 0,60 dolarda bulunuyordu.

Mevcut fiyat düşüşüyle ​​birlikte, altcoin’in son zamanlardaki en yüksek seviyelere geri dönmesi için diğer piyasalardan daha olumlu bir görünüme ihtiyacı olabilir. Vasil Hard Fork’un tarihi bilinmiyor. Bununla birlikte, The Merge gibi bu yükseltme de yatırımcılar arasında heyecanla bekleniyor. Dolayısıyla bu yükseltme fiyat hareketine yardımcı olabilir.

Perşembe günü, Cardano geliştiricisi olan Adam Dean, ADA test ağıyla ilgili bir sorunu vurguladı. Sorunun Cardano Node 1.35.2’deki bir hatadan kaynaklandığını belirtti. Bunun Cardano topluluğu içinde bir panik dalgasına sebep olmuş olması muhtemeldir.

Buna rağmen yakın tarihli bir Santiment tablosu, ADA’nın Weighted Sentiments’ta 4 ayın en yüksek seviyesini gösterdi. Grafik, mevcut fiyat düşüşünden önce geldiği için, varlık üzerinde artan bir pozitif görünüme işaret ediyor.

ZyCrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin