featured

Yeterli enerji toplandı, ADA 1 dolara geri dönmek için hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, mart ayının en düşük seviyesi olan 0,789 dolar seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış yaptı. ADA, 1 doları test etmeden önce 0,915 dolara doğru yükselen bir baskı görüyor. Herhangi bir yükseliş hareketini destekleyen günlük  RSI ile kademeli bir artış gerçekleşebilir.

 

Cardano fiyatı, nisan ayında 55 Günlük Basit Hareketli Ortalama’ya (SMA) karşı 0,975 dolardan reddedildikten sonra bir miktar zemin kazandı. Bu da, %23’lük bir düşüş trendini tetikledi. Ancak daha yüksek dipler yaparak nisan ayındaki kayıplarını telafi etmeye hazır görünüyor. Altcoin’in şimdiki hedefi ise 1 dolar. Bu hareketle, 55 günlük SMA kırılacak ve aralık ayından bu yana yaşanan gerilemenin sona erdiğinin sinyalini verilecek.

ADA fiyatı, yatırımcıların geri geldiğini ve düşüşten satın aldığını görüyor

Altcoin fiyatının büyük oranlarda değer kaybetmesinin ardından yeniden boğalar devreye giriyor. Cardano fiyatı art arda üçüncü gün daha yüksek dipler yaptı. 0,789 dolar seviyesinin üzerindeki günlük kapanışla birlikte, baskı artıyor. Bu durum zamanla ayılar için dayanılmaz hale gelecek ve yakında pes edecekler.

ADA grafik

ADA fiyatı ilk olarak, tarihi olarak temel bir seviye ve mayıs ayı için aylık pivot seviyesi olan 0,915 dolara ulaşacak. Bu seviye, 1 dolara ulaşılmadan önceki son durak olacak. Bu seviyesinin ardından fiyat %26 oranında yukarı çıkacak. 55 Günlük SMA, geçen yılın aralık ayında başlayan uzun vadeli düşüş trendinin sonunu işaret edebilecek şekilde yukarı kırılacak.

Kripto para piyasasındaki genel olumsuz hissiyat hâlâ devam etmekte. WallStreet Journal’a göre SEC, kripto uygulamasını artırmak için 20 araştırmacı ve dava görevlisini işe aldığını duyurdu.

Öte yandan altcoin, kritik seviyelerde tutunamaması durumunda fiyat 0,687 dolar ve 0,60 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin