Acun Ilıcalı NFT platformunu duyurdu

Acun Ilıcalı, NFT platformunu duyurdu! İlk koleksiyon belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’de medya patronu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Acun Ilıcalı, eneftio.com ile NFT (değiştirilemez token) pazarına giriyor.

Daha önce İngiltere’nin köklü futbol kulüplerinden biri olan Hull City’i satın aldığı haberleri medyada yer bulan Acun Ilıcalı, yılbaşı gecesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada Eneftio’yu kurduğunu duyurdu.

Acun World Prodüksiyon Anonim Şirketi’ne ait olan enefito.com Polygon altyapısını kullanıyor. Projenin ana hedefi ise son dönemin popüler kavramı olan Metaverse. NFT platformunun ana kategorileri dijital sanat, moda ve oyun olacak ve sadece Türkiye’de değil Acun Medya’nın hizmet verdiği tüm ülkelerde erişilebilir olacak.

İlk koleksiyon Survivor olacak

Ünlü iş insanı, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda projenin detaylarına yer verdi. Buna göre, Eneftio’da yayınlanan ilk NFT koleksiyonunun konusu Survivor 2022 olacak. Ayrıca, Eneftio; NFT keşfetme, alma, satma ve üretme imkanı sunan global bir pazar yeri olacak. Bunun yanında proje, Türk lirasıyla değiştirilemez tokenleri satın alabilme olanağı sunuyor.

Kişiler kendi NFT’lerini oluşturabilecek

Eneftio, Survivor projesiyle açılıyor ancak projenin ilerleyen dönemde farklı hedefleri bulunuyor. Bunlardan biri, kullanıcıların kendi değiştirilemez token ürünlerini üretip satabilmesini sağlayacak bir alan yaratmak. Eneftio’da, bir süreliğine ilk NFT’nizi satışa çıkarmak ve sonraki işlemleriniz ücretsiz olacağını da belirtelim.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin