Açıklanan kritik verilerin ardından Bitcoin ve Ethereum fiyatı nasıl hareket ediyor?
Açıklanan kritik verilerin ardından Bitcoin ve Ethereum fiyatı nasıl hareket ediyor?

Açıklanan kritik verilerin ardından Bitcoin ve Ethereum fiyatı nasıl hareket ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasaları Çin’den gelen hayal kırıklığı yaratan ekonomik verilere tepki vermeye devam ederken, Ethereum bugün erken saatlerde 1.900 doların altına düştü. Temmuz ayı rakamları, Çin’de hem perakende satışların hem de endüstriyel üretimin beklenenden daha az büyüdüğünü ve yaklaşan küresel durgunluk endişelerini artırdığını gösterdi.

Bitcoin

Pazartesi günü Çin’den gelen hayal kırıklığı yaratan ekonomik verilerin ardından kripto piyasaları düşmeye devam ettikçe Bitcoin (BTC) bir kez daha kırmızıda işlem görüyor.

Dünyanın en büyük ikinci ekonomisinden elde edilen rakamlar, perakende satışların geçen ay %2,7 oranında büyüdüğünü gösterdi ki bu beklentinin oldukça altında bir değer.

Bu, azalan endüstriyel üretim verileriyle birlikte, satışların bugünkü seansa kadar uzanmasıyla BTC’yi dün aşağı itti.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: ETH Falls Below $1,900 as Markets React to Weakening Chinese Economy

Yazım anına kadar BTC, fiyatlar art arda dördüncü seansta düşerek 23.839 dolarlık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük göreli güç endeksi (RSI), Pazartesi gününün en düşük seviyesinden biraz daha yüksek olan 57.25’te seyrediyor ve tersine dönmeyi umut eden boğalar için olumlu olabilir.

Ethereum

Bitcoin gibi, Ethereum (ETH) da bugünkü seansta oynaklık yaşadı ve token marjinal olarak 1.900 doların altına düştü.

Salı günü, ETH 1.862 dolara düştü ve bu, tokenin 1.926 dolara ulaşmasından kısa bir süre sonra geldi.

Bugünün dip seviyesi, fiyatın 1.885 dolarda bir tavanı aşmaya devam ettiği 11 Ağustos’tan bu yana Ethereum’un işlem gördüğü en düşük seviye.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: ETH Falls Below $1,900 as Markets React to Weakening Chinese Economy

Nihayetinde düşüş, hafta sonu boyunca sabit tutulan 2.010 dolarlık kilit bir direnç noktası olarak geliyor ve ayılar bunu piyasaya yeniden girmek için bir sinyal olarak kullanıyor.

Buna rağmen ETH, 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalamanın yükseliş trendini sürdürmesiyle geçen hafta aynı noktadan yaklaşık %11 arttı.

Küresel ekonomideki belirsizlik yatırımcı güvenini etkilemiş olsa da, önümüzdeki günlerde Ethereum’un 2.000 doların üzerine çıkması için hâlâ şansı var.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin