Acı biber destekli yeni token
Acı biber destekli yeni token “Agrocoin” piyasaya sürülüyor

Acı biber destekli yeni token “Agrocoin” piyasaya sürülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Acı biber destekli yeni token “Agrocoin” piyasaya sürülüyor. Agrocoin, insanlara habanero biberleri tarafından desteklenmekte olan yerli tokenine yatırım yapma şansı vererek, büyüyen kripto para birimi piyasasından faydalanmayı hedefliyor. Ateşli habanero biberleri; salsa, acı sos ve acı biberlerde kullanılmasıyla iyi bilinir. Habanero biberlerinin bilinen çok yönlülüğüne, bir kripto para yatırımı tarifine içerik olmak da ekleniyor.

Acı biber destekli yeni token “Agrocoin” küçük yatırımcılara fırsat veriyor

BlooombergQuint‘e göre, Meksika’da Quintana Roo’nun verimli topraklarında bu biberleri üreten bir tarım şirketi olan Amar Hidroponia, iş modellerini daha küçük yatırımcılar için daha kapsayıcı hale getirmeyi umuyor. Şirketin başkanı olan Rodrigo Domenzain konuya yönelik şunları söyledi:

Bu alanda yatırım yapmak isteyen çok fazla insanımız var ama az parayla.

Biberlerin popülaritesi ve Blockchain teknolojisini birleştiren şirket, Agrocoin tokenlerini geçen yıl Eylül ayında yarattı. Yaklaşık 27 dolar maliyetindeki her koin, Quintana Roo’da da bulunan üretim alanı üzerindeki bir metrelik alanlarla destekleniyor. Rodrigo Domenzain konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Agrocoin tarım ürünleri destekli yeni bir yatırım ürününe sahip olmamızı sağlıyor.

Tokenler Agrocoin’in websitesi üzerinden satın alınabilecek

Tokenler Agrocoin’in web sitesi üzerinden satın alınabilecek. Platform 1 milyon token çıkarmayı düşünüyor. Ayrıca 50 bin tanesinin şimdiden satıldığı da belirtiliyor. Bu tokenler, satın aldıktan sonra bir yıl içerisinde borsada işlem görebilecekler. Yatırımcıların, talebe ve üretim çıktısına bağlı olarak yatırdıkları para üzerinden yıllık yaklaşık %30 oranında bir kar payı almaları bekleniyor. Platformun CEO’su Pablo Arteaga Vega, Mexico News Daily’e şu açıklamaları yaptı:

Üretim karlarının paylaşılması konusunda kripto para destekli teknoloji olan Blockchain’i kullanma fırsatlarını gördük.

Agrocoin’in spekülasyondan ziyade yatırıma yöneliyor

Bildiğimiz gibi, kripto para dünyası yüksek ve düşük fiyatlarla dolu tahmin edilemez bir sektör. Vega, Agrocoin’in varolan bir talebi olan bir ürünle desteklendiğinden sert ve değişken fiyat dalgalanmalarına maruz kalmayacağı konusunda bir istikrar sunacağına da inanıyor. Bu nedenle Vega, Agrocoin’in spekülasyondan ziyade yatırıma yöneldiğini belirtiyor.

Blockchain sebze ortaklığı, Meksika’da ilk kez meydana gelmiş olsa da, giderek artan bir trend izliyor gibi görünüyor.  Blockchain tabanlı Ripe, çiftlikten sofraya giden üretim yolculuğunda netlik ve şeffaflık sağlamayı amaçlıyor.

Acı biber destekli yeni token
Acı biber destekli yeni token “Agrocoin” piyasaya sürülüyor

Habanerolar, kripto para işlemini gerçekleştiren tek sarf malzemesi değil

Ocak ayında, tarımsal emtia tüccarı Louis Dreyfus Co (LDC), Çin temelli Shandong Bohi Industry ile ABD’den Çin’e gönderilecek 60 bin ton soya fasulyesi satışı için Blockchain anlaşmasına aracılık etti.

Habanerolar, kripto para işlemini gerçekleştiren tek sarf malzemesi değil. Kısa süre önce piyasaya sürülen bir token olan CaskCoin, en iyi İskoç viski varilleriyle destekleniyor. Esasen, bir CaskCoin’e sahipseniz, yasal olarak bir viski fıçısına da sahipsiniz demektir.

Blockchain 2017’de büyük manşetler yapmış olabilir. Ancak bu sene kripto para birimleri dışında daha fazla endüstriye entegre edildiği için bu sene çıkarılmış gibi görünüyor.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin