Bitcoin, ABD dolarının küresel rezerv statüsünü elinden alabilir mi? Stratejist yorumladı
Bitcoin, ABD dolarının küresel rezerv statüsünü elinden alabilir mi? Stratejist yorumladı

Abra CEO’sundan Bitcoin açıklaması: Portföyümün yarısı BTC’de

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Makro trendler büyümesini desteklediği için Bitcoin, son birkaç ayda güçlü bir yükseliş yaşadı. Hem kripto içinde hem de kripto dışında artan sayıda yatırımcı, Bitcoin’e sahip olmanın büyüyen bir temel değer olduğunu fark ettikleri için bir ralli meydana geliyor.

Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, kısa süre önce BTC yatırımını artırdığını açıkladığında bunu çok net bir şekilde ifade etti. Abra, son yıllarda büyük bir ilgi gören lider bir kripto varlık borsasıdır.

Yüzde 50 Bitcoin

CIA ve NASA’da çalışan Barhydt, Twitter’dan yaptığı açıklamada, yatırım portföyünün % 50’sinin artık Bitcoin’de olduğunu söyledi:

“Birkaç hafta önce, Bitcoin sayımı önemli ölçüde artırdım ve şu anda yatırım portföyümün % 50’si BTC’de. Neden? Bitcoin’in şu anda dünyadaki en iyi yatırım fırsatı olduğuna inanıyorum. Bugün bunun doğru olduğuna inanmamın üç nedeni var…. Temel Bilgiler, Teknik Bilgiler ve Duygu. “

Temeller hakkında konuşurken, Bitcoin’in merkezsizliğinin ve sabit arzının her zamankinden daha belirgin hale geldiğini beliriyor. Ayrıca, kripto para biriminin, giderek dijitalleşen bir dünyada önemli olacak olan gizlilik alanında artan bir gelişme gördüğünden de bahsetti.

Tekniklerle ilgili olarak, önde gelen kripto para biriminin, önceki çalıştırmadan önce en son görülen bir modelin ortasında olduğunu belirtti.

Ve duyarlılık üzerine konuşan Barhydt, Bitcoin’e olan ilginin perakende açısından nispeten düşük olduğu için, şimdi içeri girmek için iyi bir zaman olduğunu söyledi.

Abra CEO’su yalnız değil

Abra CEO’su düşüncelerinde yalnız değil.  Eski bir hedge fonu yöneticisi ve Real Vision’ın şu anki CEO’su Raoul Pal, bu ayın başlarında yaptığı bir podcast yayınında net varlığının %60’ının Bitcoin’de olduğunu söyledi.

Bunun neden iyi bir fikir olduğunu düşündüğü üzerine, tüm makro faktörlerin ve hatta dahili temellerin ve tekniklerin Bitcoin’in daha yüksek seviyelere çıkacağını gösterdiğini belirtiyor.

Alanın önemli bir analisti ve yatırımcısı olan Anthony Pompliano da geçtiğimiz günlerde yatırım sermayesinin yaklaşık %80’inin Bitcoin’de olduğunu söyledi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin