İlk Bitcoin Futures ETF’si, kripto para endüstrisi için ne anlama geliyor?
İlk Bitcoin Futures ETF’si, kripto para endüstrisi için ne anlama geliyor?

ABD’nin kabulü gecikirken Kanada Bitcoin ETF’lerinin toplam rakamı devasa seviyelere ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki aydan kısa bir süre içinde, bir Kanada Bitcoin ETF’si yönetilen varlıklarda 1,1 milyar dolar gibi bir rakama ulaşırken, iki fon da AUM’larını büyütmeye başladı.

Dev yükseliş

Kuzey Amerika’da piyasaya sürülen ilk Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu olan The Purpose Investments ETF, yönetim altındaki varlıklarının lansmandan iki aydan kısa bir süre sonra 1,1 milyar dolara yükseldiğini gördü. Kanada’da Purpose’dan kısa bir süre sonra piyasaya sürülen iki Bitcoin ETF, aynı dönemde AUM’larının toplam 200 milyon dolara yükseldiğini gördü ve Kanada’nın toplam Bitcoin ETF net değerini yaklaşık 1,3 milyar dolara çıkardı.

Purpose Bitcoin ETF, Şubat ayının sonlarında piyasaya sürüldü ve ilk gününde yaklaşık 100 milyon dolarlık işlem hacmi üretti. Yatırımcılar, temel varlığa sahip olmak zorunda kalmadan Bitcoin ticaretine erişmek için acele ederken, ETF ilk haftasında yönetim altındaki varlıklarda 500 milyon dolardan fazla tahakkuk etti.

Düzenleyiciler tarafından kabul edilmesi ve nihai olarak Purpose ETF’nin başlatılması, Kanadalı Bitcoin işletmeleri için taşkın kapılarının açılması görevi gördü ve sonraki haftalarda iki ETF daha başlatıldı.

Purpose’un ETF’nin başarısı, aslanın Kanada’nın yeni ortaya çıkan ETF endüstrisindeki payını almaya devam ettiği için tam anlamıyla ilk hamle avantajının en iyi örneğiydi. Evolve Fund Group’un Bitcoin ETF’si, Purpose’dan% 25 daha düşük yönetim ücretleri sunmasına rağmen, web sitesine göre sadece iki gün önce faaliyete başladı ve AUM’da sadece 106 milyon dolar tahakkuk etti.

Aynı şekilde, birkaç gün sonra piyasaya sürülen CI Galaxy Bitcoin ETF’nin şu anda AUM’da 90 milyon doların biraz üzerinde olduğunu ve bu sefer yönetim ücretlerini %0,4’e düşürdüğünü belirtelim. Bununla birlikte, tüm ETF’ler, son zamanlarda Bitcoin’in kendi meteorik yükselişine paralel olarak kendi değerlerinin yükseldiğini gördü ve her birim şu anda piyasaya sürüldüğünden daha yüksek fiyatlandırıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin