ABD'nin dev bankasından çok konuşulacak bir kripto para hamlesi geldi!
ABD'nin dev bankasından çok konuşulacak bir kripto para hamlesi geldi!

ABD’nin dev bankasından çok konuşulacak bir kripto para hamlesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Amerikan finans kurumu JP Morgan Chase Bank, şirketlere bağlı yeni bir kripto borçlanma aracı tanıtmak için Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir prospektüs sundu.

JP Morgan kripto para aracı çıkarıyor

JP Morgan bankası tarafından dosyalanan belgede, borçlanma aracı ‘JP Morgan Cryptocurrency Exposure Basket’ olarak adlandırılıyor. Bu, yatırımcıların, kripto odaklı şirketlerden oluşan bir sepet içinde fonları uygun hale getirmesine yardımcı olacak.

Başlangıç ​​olarak, yatırımcılar, doğrudan ve dolaylı olarak kripto işlerine dahil olan ABD’de borsada işlem gören şirketlerin 11 Referans Hisse Senedi havuzundan seçim yapabilecekler. Firmalar, sahip oldukları Bitcoin miktarına, kripto teknolojisine ve diğer madencilik ürünlerine göre seçiliyor.

JP Morgan’ın sunduğu belgeye göre, senedin tahmini değeri 1.000 dolarlık anapara meblağı başına yaklaşık 984 dolar olarak fiyatlandırılacak. Ancak yatırımcılar, 5 Mayıs 2022 olarak belirlenen vade tarihinde yüzde 1,5 kesinti ücreti ödemek zorunda.

Doğrudan yatırım yapmayacaklar

Bu, ünlü bankanın kripto ile ilgili şirketlerin performansına dayalı olarak ilk kez bir özellik çıkaracağı anlamına geliyor. Bireyler Bitcoin olarak kripto para birimlerine büyük ilgi gösterdiklerinde ve diğer kriptolar geleneksel finansal araçların üzerinde yükselmeye devam ettiğinde ortaya çıkıyor.

Geçen yılın sonlarından bu yana, JPMorgan Cryptocurrency Exposure Basket’teki 11 şirket doğrudan Bitcoin’e (BTC) yatırım yaptı ve önemli miktarda kâr elde etti. Yatırımcılar JP Morgan’ın teklifinden yararlanmayı hedeflerken, belgeye göre doğrudan kripto para birimlerine yatırım yapmayacaklar. Bunun yerine, kripto pazarlamasına maruz kalacaklar.

Son dönemdeki yükselişin sorumlusu kurumsal yatırımcılar; bu nedenle sektöre katılacak daha fazla setle, dalgalanmanın yeni başladığını söylemek güvenlidir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin