ABD'li milyarder Gundlach uyardı:
ABD'li milyarder Gundlach uyardı: "Hiç umutlanmayın, Bitcoin bu seviyelere düşecek!"

ABD’li milyarder Gundlach uyardı: “Hiç umutlanmayın, Bitcoin bu seviyelere düşecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikalı yatırımcı Jeffrey Gundlach, Bitcoin’in 10.000 dolar seviyesine düşmesi halinde şaşırmayacağını söyledi.

CNBC’ye konuşan Gundlach, boğaların 30.000 dolarlık desteği tutamamasından sonra en büyük kripto para biriminin hızlı bir şekilde 20.000 dolar seviyesine düşeceğinin açık olduğunu iddia etmişti.

Gundlach, “Trend olumlu değil.” dedi.

“Bitcoin satın alma imkanı sunmuyor”

Önemli fiyat düşüşüne rağmen DoubleLine Capital kurucusu, Bitcoin’in mevcut seviyede bir satın alma imkanı sunmadığını düşünüyor.

En büyük kripto para birimi dün 20.079 dolara düştü. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell’ın büyük faiz artışlarının yaygın olmayacağını söylemesinin ardından kripto para, ana ABD hisse senedi endeksleriyle birlikte yeşilde işlem görmeye başladı.

Dünyanın en güçlü merkez bankası Fed, Çarşamba günü gösterge faiz oranını 1994’ten bu yana en büyük artış olan 75 baz puan yükseltti.

Fed, enflasyonu %2 seviyesine geri getirmeye kararlı. Şimdilik fikir birliği, Bitcoin fiyatının daha da düşebileceği yönünde. Guggenheim’dan Scott Minerd, en büyük kripto para biriminin fiyatının 8.000 dolara kadar inebileceğini tahmin etti.

Tecrübeli trader Peter Brandt, Bitcoin boğalarının başka bir rekor seviye görmeden önce birkaç yıl beklemesi gerektiğini iddia etti.

Bitcoin, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden beri %68,49 düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin