ABD'li politikacı bu meme coinlerle ilgili iddialı konuştu!
ABD'li politikacı bu meme coinlerle ilgili iddialı konuştu!

ABD’li politikacı bu meme coinlerle ilgili iddialı konuştu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’li politikacı Gokhshtein bir sonraki boğa koşusu sırasında meme coin nereye gideceğiyle ilgili iddialı konuştu. DOGE ve SHIB’nin bir sonraki boğa koşusunda nasıl hareket edebileceğini söyledi.

Eski ABD kongre adayı ve şimdi girişimci, Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein, büyük meme coinleden olan Dogecoin ve Shiba Inu’ya desteğini bir kez daha dile getirdi. Ancak bundan önceki tweetlerinde de uzun süredir Bitcoin, Ethereum kullandığını ve XRP’nin de önemli bir kripto olduğunu dile getiriyordu.

David Gokhshtein, geçen yıldan beri Dogecoin’de yükselişte ve 2022 boyuncada Shiba Inu’yu destekledi. Doge ve Shiba Inu’nun kripto piyasasına yeni yatırımcılar getireceğine inanıyor. Son tweet’i de bununla ilgiliydi. 17 Ekim’de, meme coinler hakkında sık sık tartışmasına rağmen, sonunda yeni yatırımcıların kripto piyasasına yöneleceğini söyledi.

Gokhshtein, bu sonbaharda attığı ilk tweetlerden birinde SHIB’e büyük ölçüde girmemekten pişman olduğunu itiraf etti. Şimdi, kripto piyasasında bir sonraki boğa koşusu başladığında bu meme coinlerin parabolik hale geleceğine inanıyor.

Kripto piyasası 2 trilyon dolar değer kaybetti

Kripto piyasası bu yıl ciddi bir kan dökülmesiyle karşı karşıya kaldı. Geçen yıla kıyasla 2 trilyon dolar kaybetti. SHIB 28 Ekim tarihinde 0,00008845 dolarla tarihi bir zirveye ulaştı ve şu anda bunun yüzde 88,68 altında işlem görüyor.

Dogecoin, Elon Musk’ın bundan önceki SNL şovunda ilk çıkışı sırasında onu mahvetmesinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,7376 dolara ulaştı. Şimdi, piyasa değerine göre en büyük meme parası, ATH’nin yüzde 91,91 altında el değiştiriyor. Bitcoin, geçen yıl 10 Kasım’da 68.789 dolarlık tarihi bir yüksekliğe çıkmayı başardı ve şimdi bunun yüzde 72,17 altında işlem görüyor.

Dogecoin’in en büyük hayranlarından biri olan Elon Musk, ödemeler için diğer kriptolarla birlikte DOGE ve Shiba Inu’yu benimseyen, o kadar yüksek seviyedeki ilk iş adamı oldu.

Bu yılın Ocak ayında, şirketin online mağazasında Tesla ürünlerini satın almak için bir DOGE ödemesi seçeneği ekledi. İlk önce bir deney olarak yapıldı ve daha sonra sürekli olarak devam etti, İlkbaharda SpaceX ve daha sonra Boring Company, mal satarak ve Dogecoin kullanarak Tesla arabalarını şarj etmesine izin vererek ona katıldı.

SHIB’ye gelince, Ekim ayında Musk, “Burnt Hair” adlı ilk parfüme SHIB ödemeleri kabul edeceğini açıklayarak destek verdi. Koleksiyoncunun sınırlı sayıdaki ürünü The Boring Company of Musk tarafından yaratıldı. BitPay ile yapılan işbirliği sayesinde kullanıcılar bu parfümün bir şişesi için 104 doları SHIB, Bitcoin, DOGE ve diğer dijital para birimlerinde ödeyebilirler. Şimdiye kadar 20.000’den fazla Musk’ın “Burnt Hair” şişesi satıldı.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin