ABD'li politikacı Bitcoin (BTC) fiyatının düşmesini istiyor! İşte nedeni
ABD'li politikacı Bitcoin (BTC) fiyatının düşmesini istiyor! İşte nedeni

ABD’li politikacı Bitcoin (BTC) fiyatının düşmesini istiyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gokhshtein Media’nın kurucusu ve CEO’su, eski ABD’li politikacı David Gokhshtein, yakın tarihte yayınladığı bir tweet’te Bitcoin fiyatının daha da düşmesini istediğini belirtti. Gokhshtein Shiba Inu fiyatının ise artmasını istiyor.

Gokhshtein Bitcoin’in neden düşmesini istiyor?

Daha önce, bu kripto etkileyicisi ve meraklısı, tweet’inde Bitcoin’den “düşen bıçak” olarak bahsetti. Büyük olasılıkla BTC’de uzun pozisyonlar açmanın tehlikeli olabileceğini BTC’nin taban fiyata ulaşmasının daha iyi olabileceğini belirtti.

Gokhshtein Bitcoin fiyatının altta toplamak için düşmesini istiyor olabilir. Daha önce, Gokhshtein birçok kez Bitcoin’den olumlu olarak bahsetmişti. Yazım sırasında BTC fiyatı 19.700 dolarlık bölgede işlem görüyor. Bitcoin 26 Ağustos tarihinde tuttuğu 20.000 dolar seviyesini kaybetti. O gün, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell bankacılara yaptığı bir konuşmada, Fed’in enflasyonu yenmek için sert para politiklarını sürdürmeye devam edeceğini bildirdi.

Gokhshtein 17 Ağustos tarihinde SHIB’nin 0,01 dolar seviyesine yükselmesine ihtiyacı olduğunu tweetledi.  Bununla birlikte, balinalar SHIB’yi boğmak yerine spekülasyon yapmayı tercih ediyor gibi görünüyor. Yaklaşık bir saat önce, isimsiz bir cüzdan 160.000.000 milyon meme tokeni taşıdı. Geçen hafta Cuma günü, bilinmeyen başka bir cüzdan Binance aracılığıyla yaklaşık 115 milyar SHIB sattı. Hafta sonu boyunca, en iyi Ethereum balinaları, yaklaşık 643 milyar köpek parası olan 8 milyon dolar değerinde Shiba Inu satın aldı. Şimdi ellerinde 155 milyon dolar değerinde SHIB var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin