ABD'li Bitcoin madencilik firmasından dev adım geliyor
ABD'li Bitcoin madencilik firmasından dev adım geliyor

ABD’li Bitcoin madencilik firmasından dev adım geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayında piyasaya sürülmesine rağmen, Blockcap 2022’ye kadar 3.5 EH / s operasyonel hashrate’e sahip olmayı planlıyor.

Dev alım

Kuzey Amerika’daki en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Blockcap, envanterine 12.000’den fazla ek Bitmain Antminer S19 ekledi.

Firma şu anda dördüncü çeyrekte 40.000’den fazla Bitcoin madencilik cihazını konuşlandırmayı bekliyor ve yaklaşık olarak saniyede 3,5 exahash veya EH / s’lik bir operasyonel hashrate öngörüyor. Bu rakam BTC’nin şu anda 171.3 EH / s’lik toplam hashrate’inin yaklaşık olarak %2’sine eşit.

Blockcap şu anda her gün yaklaşık altı BTC çıkarıyor.

Firma, Aralık 2020’de büyük blockchain barındırma şirketi Core Scientific’in emektarları tarafından kuruldu ve Blockcap, mevcut beş madencilik şirketinin varlıklarını birleştirdiğini iddia etti.

Yaklaşık 13.000 Antminer S19 ve 500 yükseltilmiş S17 ile piyasaya sürüldükten sonra Blockcap, bu ayın başlarında Canaan’dan 8.400 yeni nesil madencilik cihazını satın almadan önce Şubat ortasında envanterine 10.000 S19 daha ekledi. Blockcap, madencilik donanımının ikincil pazarlarda 270 milyon dolar değerinde olduğunu tahmin ediyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin