ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?
ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?

ABD’de Bitcoin borsa trafiği patladı – peki anlamı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, popülerliğe göre en iyi 500 ABD web sitesi arasında yer aldı. Bu durum ana akım tüketiciler geldikçe iyi bir tanıtım gibi görünüyor.

Bitcoin popülaritesi

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Bitcoin (BTC) borsaları, piyasayı bir benimsenme dalgası süpürürken benzeri görülmemiş bir popülerlik görüyor.

İstatistik kaynakları Alexa ve Similarweb’den elde edilen veriler, büyük kripto para borsası Coinbase’in şu anda dünyanın en popüler 1000 web sitesi arasında yer aldığını gösteriyor.

Coinbase ilk 400 ABD sitesinde

BTC / USD tüm zamanların en yüksek seviyelerini çevrelediğinden, Ocak ayında 42.000 $’a yükselmesi, en popüler kripto para birimi ticaret platformlarından bazılarında yeni kullanıcı etkileşimi tsunamisine yol açmış gibi görünüyor.

ABD’de, son aylarda Bitcoin’e kurumsal girişlerin odak noktası olan Gemini, Kraken ve Binance.US gibi borsalar, en iyi 10.000 küresel sitenin bir parçası.

Binance, dünya çapındaki ziyaretler açısından Coinbase’i geride bırakırken, Coinbase, yurtiçi piyasasında en üst sırada yer alıyor. Coinbase ABD internet kullanıcıları arasında 386. sırada. Veriler, Aralık 2020 ile ilgili olup, bu yılın başında kripto paranın yükselişe geçmesi, muhtemelen borsaların popülerliğini daha da artıracak.

Yaygın olarak duyurulan sistem kesintilerine ve diğer teknik sorunlara rağmen Coinbase’in popülaritesi açıkça değişmeden kalıyor.

Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Anthony Pompliano Salı günü yaptığı açıklamada, “Coinbase Ocak ayında 1.3 milyon uygulama indirmesine sahipti. Bu, E-trade, TD Ameritrade, Charles Schwab, Fidelity ve Sofi’nin toplamından daha fazla” dedi.

Coinbase şu anda Apple App Store’da en iyi kriptoya özgü finans uygulaması olarak yer alıyor ve Binance ve Binance.US’de ilk onda yer alıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin