Ripple ile SEC arasındaki mahkeme süreci kızışıyor mu?

ABD temsilcisi, Ripple hakkında önemli bir suçlama yaptı, peki doğru mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs şirketi ile Amerika arasında kızgın savaş devam ediyor. Her ne kadar bu kapışma Ripple ile SEC arasında geçse de Amerika’nın aktörleri de sahne alabiliyor.

Ripple davası ile ilgili son olarak Amerkalı temsilci sözlerini esirgemedi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na destek çıkan açıklamalar geldi.

Alt komite başkanı Brad Sherman, gece saatlerinde Ripple konusunda bir açıklama yaptı. SEC’in kriptodaki rolünü inceleyen bir ev alt komitesi gözetim oturumu sırasında Sherman, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun neden bir “yasadışı menkul kıymet” olan XRP ticareti yapan borsalara bakmadığını sorguladı.

Sherman’a göre Ripple bir menkul kıymet 

Brad Sherman, D-California, komisyonun uygulama bölümü tatbikatı sırasında SEC’in Ripple aleyhindeki davasını onayladı. Ancak komisyonun XRP ticareti yapan borsaları dikkate almamasına karşı oldukça kızgındı.

Oturum, bölüm müdürü Gurbir Grewal’ın ifade verdiğini belirtti. SEC’in kriptodaki gerçek rolüne odaklandı. Sherman, icra bölümünün rolünü gerçekten oynamak için çabalarını artırması gerektiğini kabul etti. Ayrıca Alt komite başkanı Brad Sherman şunları söyledi:

“XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu ve peşinden gidilmeli. Ancak, soruları gündeme getireceğim nedenlerden dolayı, on binlerce yasadışı menkul kıymet işleminin gerçekleştiği borsaların peşinden koşulmadı.”

Sherman sözlerine devam ederken çok sert bir ithamda bulundu. Brad Sherman “İlgili tüm tarafların XRP’nin bir menkul kıymet olduğunun farkında olduğunu, yani borsaların yasadışı bir menkul kıymetler borsası işlettiğini” açıkladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


http://www.kadinsunum.com/
http://www.modapanosu.com/
http://turbanlikadin.com/
http://www.teknocity.net/
http://www.evlilikajandam.com/
http://www.gelecegihayalet.com/
http://kadindiyetuzmani.com/
http://www.kadinportal.org/
http://www.rajulkozmetik.com/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin