SHIB fonlama oranları birçok borsada negatife döndü, ne anlama geliyor?
SHIB fonlama oranları birçok borsada negatife döndü, ne anlama geliyor?

ABD Senatosu adayı: “Shiba Inu 0,00003 dolara ulaşabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Senatosu adayı Shanon Bray, kendisinin büyük bir Shiba Inu savunucusu olduğunu açıkladı ve altcoini yakında 0,00003 dolara ulaşması için destekledi. Bray, Twitter profilindeki kapak resmini Shiba Inu’yu temsil eden bir Floki sigara purosunun fotoğrafıyla değiştirdi. Ayrıca altcoin 0,00003 dolarlık kilit direnci aşmayı başarırsa, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) çok kolay ulaşacağını iddia etti.

SHIB, son 24 saatte çok az fiyat değişikliği ile şu anda 0,00002882 doların üzerinde işlem görüyor. Altcoin, Ekim ayına kritik dirençten reddedilmeden önce 0,000035 dolara yükselen kanalda ilerledi ve o zamandan beri 0,00003 doların altında konsolide olmaya devam etti.
Altcoin, bu ayın ilk haftasındaki %300 rallisinde Litecoin gibi kripto paraları geride bırakarak 13 milyar dolarlık bir varlık haline geldikten sonra piyasa değeri ile ilk 11 kripto para birimine girmeyi başardı.
Bir şaka kripto para birimi olan altcoin, yalnızca son zamanlarda daha da büyüyen devasa bir topluluk desteğine sahiptir. İlk hafta rallisi, altcoin’in beş aylık bir fiyat düşüşünden sonra sosyal medyada altcoinin arkasında toplandığı için fiyatından sıfırı silmesine yardımcı oldu.

Shiba Inu balinalarına dikkat edin

En iyi kripto para birimi birkaç gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesini belirlediğinden, mevcut boğa piyasası Bitcoin tarafından domine ediliyor. Tarihsel olarak BTC fiyat artışını genellikle büyük bir altcoin rallisi takip eder ve boğalar kontrolü ele aldığında şaka kripto paranın yeni zirvelere ulaşması beklenir.

SHIB balinaları yeniden kendini göstermeye başladı ve bu ne zaman olursa olsun arkasından büyük bir fiyat rallisi geliyor.

Shiba Inu topluluğu ise güncel olarak deflasyona neden olacak ve böylece mevcut dolaşımdaki arzı daha değerli hale getirecek bir token yakma mekanizması da dahil olmak üzere altcoinler için birçok yeni gelişmeyi tartışıyor.

 

coingape

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin