XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir
XRP Fiyat Analizi: Ripple tokeni bu seviyenin üzerinde önemli bir artış görebilir

ABD merkezli kripto borsası SEC davası ışığında XRP ticaretini askıya aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri merkezli büyük bir kripto para borsası, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple Labs’a karşı devam eden davasının ardından platformundaki tüm XRP ticaretini durdurdu.

XRP ticareti askıya alındı

Günlük bazda 1,1 milyar dolarlık işlem gerçekleştiren PayBito borsası, 18 Şubat’ta duyurulduğu üzere tüm XRP alım satım çiftlerini askıya alacak. Tarihsel olarak PayBito’da dört XRP ticaret kuru mevcuttu ve XRP / USDT alım satımları en fazla işlem hacmine sahipti.

PayBito genel müdürü Raj Chowdhury, alım satımın askıya alınması neticesinde bu durumun kullanıcıların varlıklarını etkilemeyeceğini belirterek borsada tutulan kripto paraların başka platformlara çekilebileceğini vurguladı.

Dava takip edilecek

PayBito, SEC ve Ripple Labs arasında devam eden yasal anlaşmazlığı izlemeye devam edeceğini ve davanın sonucuna bağlı olarak XRP ticaretini yeniden başlatabileceğini belirtti.

Aralık 2020’de SEC, XRP coin satışının menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia ederek Ripple Labs aleyhine dava açtı.

Ripple Labs iddiaları reddetmeye devam ediyor ve o zamandan beri SEC’den XRP’nin neden bir menkul kıymet olarak sınıflandırıldığını, ancak Ethereum’un (ETH) sınıflandırılmadığını açıklamasını talep ediyor.

SEC yetkilileri, daha önce, Bitcoin (BTC) ve Ethereum gibi kripto paraların, menkul kıymet ihraçlarını temsil etmeyecek kadar yeterince merkezsizleştirildiğini kamuoyuna açıklamıştı.

PayBito, dava devam ederken XRP’den uzak durmayı seçen büyük borsaların uzun bir listesine katılıyor. Binance.US, eToro, Coinbase, Bittrex ve OKCoin, XRP ticaretini askıya alan veya delist eden önde gelen borsalar arasında yer alıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin