huobi hbus
ABD merkezli Huobi.com 3 yeni XRP işlem çifti ekliyor

ABD merkezli Huobi.com 3 yeni XRP işlem çifti ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Devletler merkezli büyük kripto borsası Huobi.com’un operatörü olan Hbus, bugün XRP için üç işlem çifti başlattı.

XRP işlem hacmini etkileyecek ticaret çiftleri

Duyuruya göre, üç XRP işlem çifti USD-XRP, Bitcoin (BTC) -XRP ve Tether (USDT) -XRP olacak. XRP mevduatları bugün saat 12’de açılmış oldu ve üç çiftin alım satımı ve para çekme işlemleri 19 Nisan yarın saat 12: 00’de başlayacak.

Hbus CEO’su Frank Fu’ya göre, XRP, Huobi.com platformunda 51 kadar toplam işlem çiftleri arasında 20. sıradaki dijital varlık.

Basın bülteni, XRP’yi “geniş fayda ve hacme sahip güçlü bir performans coini” olarak nitelendiriyor. XRP geliştiricisi Ripple’in sınır ötesi ödeme ağı RippleNet’in benimsenmesini sağlamak için yaptığı çok sayıda ortaklığa da işaret ediliyor.

CoinMarketCap verilerine göre, XRP şu an için en büyük üçüncü kripto para ve ortalama 14,2 milyar dolarlık bir piyasa sermayesine sahip.

Hbus, Huobi.com’un Birleşik Devletler işletmecisi

Daha önce de belirtildiği gibi, Huobi.com pazarı ilk kez Hbus adı altında Haziran 2018’de Huobi Grubu’nun stratejik ortağı olarak piyasaya sürüldü. Amiral gemisi Huobi Global kripto borsasının işletmecisi, şu anda dünya çapında 8. sırada. ABD platformunda alım satım hizmetleri Temmuz 2018’de başladı. Bu yılın ocak ayında San Francisco merkezli operatörü Hbus, borsa platformunu Huobi.com’a entegre etti.

XRP ile ilgili son büyük gelişmelerden biri ise çok fazla konuşulmasının ardından XRP’nin bu Şubat’ta ilk kez büyük ABD kripto borsası ve cüzdan sağlayıcısı Coinbase’in ticari işlem kolunda yer alması oldu.

Mart ayının sonlarında Coinbase, kripto varlığa daha fazla işlevsellik katarak müşterilerin, XRP ve borsadaki stabil coin cinsinden USDC kullanarak komisyonsuz sınır ötesi ödemeleri yapmalarını sağladı.

Bugünün rakamlarına baktığımızda Huobi.com’un küresel olarak kripto para borsaları sıralamasında 183’üncü sırada olduğu ve son 24 saatte yaklaşık 90.000 dolarlık işlem hacmi olduğu görülüyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin