Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler
Siyaset için kripto para birimleri mi! Bakın ne kadar popüler

ABD hükümeti ICO’ların sonunu mu getiriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1Broker’ı araştıran gizli bir FBI ajanının 30 Mart 2016 tarihinde, 1Broker.com’a üye olarak menkul kıymet tabanlı swap satın alımları yaptığı ortaya çıktı. Bu, olay iki yıl önceydi ancak 1Broker, geçtiğimiz hafta ABD hükümeti tarafından, Bitcoin ile finanse edilen menkul kıymet bazlı swaplarla ilgili federal menkul kıymet yasalarının ihlali sonrasında kapatıldı. Bir sonraki adımda ABD hükümeti ICO’ların sonunu mu getirecek?

Haberi tweet atan bir avukat olan Jake Chervinksy’e göre, ABD hükümetinin 1Broker için harekete geçmesi iki buçuk yıl sürdü.

1Broker’ın kapatılmasında böyle bir gecikmenin ana nedeni, kripto para birimi endüstrisindeki popülerliğin büyük artış göstermesi ve ABD hükümetinin manipülasyon, sahtecilik ve düzenlemelerdeki değişimler dahil olmak üzere uğraşmak zorunda olduğu sorunların miktarına bağlanabilir.

ABD hükümeti ICO’ların güvenliğini tartışıyor

Chervinsky, sırada kayıtlı olmayan menkul kıymet olarak faaliyet gösteren ICO’ların olabileceğine inanıyor. ICO’ların çoğu 2017 yılının ikinci yarısında ortaya çıkarken Chervinsky bu ICO’ların, listede bir sonraki sırada yer alması olasılığına işaret ediyor.

Ne olursa olsun ABD hükümeti, yavaş bir hızda olsa da, sektördeki sorunların üstesinden gelmeye başlıyor.

Chervinsky ayrıca, ABD hükümetinin uygulama açısından yavaş hareket edebileceğini de belirtiyor ve bu da geçmişte başarılı bir ICO yürüten her ICO’nun potansiyel olarak güvenli olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte SEC, iddia edilen bir ihlali gerçekleştirenlere karşı bir yaptırım eylemi başlatmak için menkul kıymetler yasaları çıkarabilir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin