ABD Hazine Bakanı, bugün G7 liderleriyle kripto para birimlerini konuştu!
ABD Hazine Bakanı, bugün G7 liderleriyle kripto para birimlerini konuştu!

ABD Hazine Bakanı, bugün G7 liderleriyle kripto para birimlerini konuştu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, G7 Maliye Bakanları dijital para birimlerini düzenleme gereği gördüklerini vurguladılar. İlgili açıklama bugün yapıldı.

ABD Hazine Bakanı, G7 liderleriyle görüştü: Konu kripto paralar

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin pazartesi sabahı Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, İngiltere, Avrupa Komisyonu ve Euro Bölgesi’nden maliye bakanları ve merkez bankası yöneticileriyle sanal bir tartışmaya ev sahipliği yaptı.

Açıklamaya göre katılımcılar, kripto para birimlerinin ve diğer dijital varlıkların sürekli değişen ortamına verilen yanıtların yanı sıra hükümetin yasa dışı amaçlarla kullanılmasını önleme çabalarından bahsetti.

Açıklamada “G7 genelinde dijital para birimlerini düzenleme ihtiyacı konusunda güçlü bir destek var.” denildi.

“Dijital para birimleri düzenlenmeli.”

Açıklamada ayrıca bakanlar ve milletvekilleri, devam etmekte olan yerel ve uluslararası ekonomik tepkileri ve küresel ekonomide güçlü bir toparlanma elde etme stratejilerini tartıştılar.

Açıklamada şu ifadeler de yer aldı:

Bakan Mnuchin gruba, benzeri görülmemiş bir küresel zorluğa yanıt vermek ve güçlü ve kalıcı bir iyileşme için zemin hazırlamak üzere hızlı ve uyumlu eylemi gerektiren bir yıl boyunca özverili çabaları için teşekkür etti. Mnuchin, grubun en savunmasız ülkelere yardım sağlamak için G20 tarafından onaylanan Borç Servisi Askıya Alma Girişimi ve Ortak Çerçeve’yi destekleme çabalarını da kabul etti. G7 Bakanları, 2021’de G7’nin Birleşik Krallık Başkanlığı sırasında daha güçlü bir katılım için sabırsızlanıyor.

ABD Hazine Bakanlığı resmi kaynakları tarafından yapılan açıklamanın tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin