ABD Google'da en çok aranan bu coinler artık en büyük kriptolardan daha çok ilgi görüyor
ABD Google'da en çok aranan bu coinler artık en büyük kriptolardan daha çok ilgi görüyor

ABD Google’da en çok aranan bu coinler artık en büyük kriptolardan daha çok ilgi görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’de ilginç bir şekilde, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), Google’da en çok aranan kripto kelimeleri haline geldi. Bu haber, bu yıl şaka kripto paralarının artan şöhretiyle ilgili her şeyi vurgulayan yakın tarihli bir çalışmada fark edildi.

Rapora göre, kullanıcıların Shiba Inu ve Dogecoin kelimesini Google’da arama sayısı, ABD’deki amiral gemisi kriptolar Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) bile geçmiş durumda. Aslında bu, şaka kripto paralarının varlığının ve benimsenmesinin artık birçok kişi tarafından kabul edildiğini gösteriyor.

Doge ve Shiba, varlığını kabul ettirmiş durumda

Kesin olarak, aramanın öne çıkan kısmı, iki şaka kripto parası etrafındaki son heyecanın sonucunu da anlatıyor. Bazı açılardan, bu başarılar, ilginin bir çoğunu BTC, Ethereum ve tarihsel olarak fiyatlarını kripto para birimi alanında yıllardır aktif tutan diğer ağır kriptolardan alıyor gibi görünüyor.

Birçok insanın DOGE’ye olan ilgisindeki artışı CEO Elon Musk’ın Tesla’nın hizmetleri için Dogecoin ödemesini kabul edeceği açıklamasına bağlaması mantıklı. Birçoğu bunu, önde gelen isimlerin ve diğer ünlülerin son zamanlarda şaka paraları hakkında nasıl olumlu tepki verdiğine bağlıyor. Hatta diğerleri, SHIB ve DOGE’nin, popüler ticaret platformunda listelenirlerse, büyük bir kullanıcı kabulünü çekebileceğine ve iyi bir şekilde büyüyebileceğine inanıyor.

DOGE için, Robinhood bireysel yatırım uygulamasında listeleme, kripto için en iyi başarılardan biri olarak kabul edildi. Aynı zamanda, SHIB topluluğu da Robinhood’un yakında Shiba Inu’yu platformunda listelemesini istiyor. Hatta bunun için bir imza kampanyası bile düzenlediler.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin