ABD'den kripto para hamlesi
ABD'den kripto para hamlesi

Flaş gelişme: ABD’de kripto paralara yönelik önemli hamle!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Colorado, kripto ödeme sistemlerini benimsemeye hazır. Ancak ABD eyaleti, piyasayı dengelemek için kripto işlemlerine vergi uygulayacak.

Kripto para ile ödemeler mümkün olacak

Colorado Valisi Jared Polis, bunun iddialı olduğunu açıkladı. CNBC ile yaptığı röportajda politikacı, merkezsiz ticaret, kriptolarla ödemeler ve piyasaya uygulanması gereken kontrol hakkında konuştu.

Amerika Birleşik Devletleri 2021’den beri kripto ticaretine ciddi katılım sağlıyor. Bu katılım özellikle piyasanın Çin ve Birleşik Krallık’tan gelen düzenlemeleri nedeniyle oluştu. New York, Texas, Los Angeles ve Colorado gibi bölgeler, kriptonun geleneksel finansal sistemi değiştirmesine izin verdi.

Batı ABD bölgesi kriptoyu kabul etmeye istekli görünüyor, ancak şartlar var. Eyalet hükümeti, vergi oranlarını ödemek ve çeşitli hizmetleri karşılamak için kripto işlemlerinden yararlanmaya çalışıyor.

ABD’deki diğer eyaletler gibi Colorado da kriptolara karşı düzenlemenin gerekli olduğunu düşünüyor. Devletler, benimsenme dalgası gün geçtikçe ilerledikçe merkezisiz ticareti benimsiyor. Politikacı Jared Polis’in bir kriptografi destekçisi olduğu da biliniyor. Siyasi faaliyetinden sonra Bitcoin’de bağış kabul eden birçok politikacıdan biriydi.

Colorado vatandaşları vergilerini kripto paralarla ödeyebilecek

Colorado’daki lider, kripto projesinin 2021’in ikinci çeyreğinden bu yana geliştirilmekte olduğunu açıklıyor. Ancak, devlete kriptoları kabul etmesi için yaptığı baskı 2018’den beri devam ediyor.

Jared Polis, CNBC’ye, yatırımcıların alabileceği riskler nedeniyle kripto piyasasına yaklaşmasının abartılmaması gerektiğini ortaya koyuyor. Bu görüşten yola çıkarak Polis, Bitcoin ve Ethereum’un sanal piyasada sahip olduğu dalgalanmadan bahşediyor.

Polis, her ödemenin USD cinsinden olduğunu söyledi. Bu nedenle, vergi kripto olarak alınırsa, BTC’den fiat’a geçmek için muhtemelen bir aracı kullanılacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin