ABDli dev Bitcoin borsası Coinbase'de listelenen bu altcoin sert yükseldi
ABDli dev Bitcoin borsası Coinbase'de listelenen bu altcoin sert yükseldi

ABDli dev Bitcoin borsası Coinbase’de listelenen bu altcoin sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Augur (REP), artık Coinbase’in faaliyet gösterdiği birçok bölgedeki kullanıcılara alım satım yapabilecek. Augur bu haberle 20 doların üstüne inanılmaz derecede yükseldi ve kazancını artırdı.

Augur (REP) Coinbase’de listelendi!

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki önde gelen borsa olan Coinbase bugün, Augur’a (REP) büyüyen ticari varlık listesinde destek verdiğini açıkladı. Augur, duyuru sonrasında %14’den fazla bir artışa tanık oldu. Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Augur (REP), önümüzdeki 15 dakika içinde http://coinbase.com adresinde ve iOS ve Android uygulamalarında başlatılıyor. REP’i uygun şekilde satın almak ve satmak için uygulamanızı güncellemeniz gerekebilir. REP tamamen canlı olduğunda güncelleme yapacağız.

Bu amaçla yayınlanan blog gönderisine göre, REP Coinbase’in faaliyet gösterdiği birçok ülkede kullanıcılara alım satım yapmak için aktif olacak. Bununla birlikte, New York eyaletinin sakinlerinin dijital varlıkları alıp satmasına izin verilmeyecek.

Augur (REP), bu haberle inanılmaz derecede yükseldi

Ayrıca Coinbase konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Geçen yıl yeni listeleme sürecimizin duyurulmasıyla birlikte, zaman zaman standartlarımızı karşılayan daha fazla varlık listelemeyi bekliyoruz. İnsanların kripto para birimlerini anlamalarına ve keşfetmelerine yardımcı olacak yeni araçlara da yatırım yapıyoruz. Bilgilendirici varlık sayfalarını ve aynı zamanda kripto ile ilgili sık sorulan soruları cevaplamak için Coinbase web sitesinin yeni bir bölümünü başlattık.

Bu haberle Augur 20 doların üstüne inanılmaz derecede yükseldi. Kripto para birimi, yazım sırasında yüzde 14,6 oranında artışla 22 dolar seviyesinden işlem görüyor. Augur (REP) şu anda 241,4 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Coinbase

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin