featured
ABCC Borsası Türkiye piyasasına hızlı girdi.

ABCC Borsası, Türkiye piyasasına hızlı girdi: Türkçe web sitesi, iPhone XR kampanyası ve çok daha fazlası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber olarak daha önce pek çok kez sayfalarımıza taşıdığımız ABCC Borsası, Türkiye piyasasına yönelik atılımlarını hızlandırdı. Dev borsa, yayına aldığı Türkçe web sitesiyle Türk yatırımcılarla daha yoğun bir etkileşim yaratmayı amaçlıyor.

Kripto para borsaları söz konusu olduğunda yatırımcıların karşısına pek çok seçenek çıkıyor. Borsalar yüksek hacimler ve çeşitli ticaret çiftleri sunarak yatırımcılarını memnun etme gayretinde. Daha önceki makalelerimizde yenilikçi özelliklerinin öne çıkmasıyla tanıttığımız ABCC Borsası, Türk kullanıcılarla yarattığı etkileşim ortamını bir adım öteye taşıyor ve Türkçe web sitelerini yayına almaktan ekip olarak gurur duyuyor.

ABCC nedir?

Kısaca yeniden tanıtmak gerekirse; ABCC, kullanıcılarına kesintisiz bir ticaret deneyimi sunan ve hızla büyüyen bir borsa. Blockchain felsefesini benimsiyorlar ve yatırımcıların değerli Blockchain varlıklarını tanımlamasına, güvenli bir online işlem platformu kullanmalarına ve profesyonel ticaret hizmetlerine erişmelerine yardımcı olmaya odaklanmış durumdalar.

ABCC Borsası, özellikle iki noktada diğer borsalardan ayrışıyor. Bunlardan ilki, kendi tokenleri olan ve değerine değer katmayı sürdüren AT Token, ikincisi ise Trade-to-mine denen ve gücü her geçen gün artan benzersiz bir sistem.

AT Token nedir?

AT Token, ABCC Exchange’in kendi yerel tokeni. Dijital varlık ekosisteminin önemli bir bileşeni olan AT, konsensüs oluşturulmasında ve topluluk içinde değer yaratılıp paylaşılmasında kritik bir rol oynuyor.

Aynı zamanda bir ERC20 tokeni olan AT, Bitcoin’den esinlenilerek 210 milyonluk toplam sınırlı bir tedarik ile başlatıldı.

Buradaki fikir, Bitcoin’dekine benzer bir teşvik yaratma ve dağıtımı teşvik etmek üzerine. Kısacası, ABCC’de işlem yaptığınız sürece, otomatik olarak AT tokeniniz oluyor ve bu AT tokenlerini tutarak ödüller alabiliyorsunuz.

Türkçe web site

Yazının başında bahsettiğimiz üzere ABCC, Türkçe web sitesini yayına aldı ve bu sayede Türk kullanıcılara benzersiz fırsatlar sunmayı amaçlıyor. Aşağıda ABCC ana sayfasının Türkçe versiyonda nasıl göründüğüne kısaca göz atabilirsiniz.

Türkçe web site
Türkçe web site

Hesap yaratmak ve doğrulama

Çoğu borsada karmaşık sayılabilecek bir süreç olan KYC vb. doğrulama işlemleri, ABCC’de ilk günden beri hiç zor değildi. Buradaki rehberimizde tüm bu süreçlerden söz etmiştik.

Şimdi hesap yaratma, doğrulama ve bilumum bürokrasi süreçleri, Türk kullanıcılar için çok daha kolay. Zira süreçlerde takip etmeniz gereken adım ve sayfalar Türkçe hale getirildi.

Doğrulama sayfası
Doğrulama sayfası

Borsa

Borsa bölümü tamamen Türkçe hale getirildi. Bu bölümde alım/satım işlemlerinizi gerçekleştirebilir, açık işlemlerinizi ve işlem geçmişinizi rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra her bir işlem çifti için anlık güncellenen mum grafikleriyle yatırımlarınızı yönetebilmeniz mümkün.

Borsa
Borsa

Uygulamayı indirin, her yerde kolayca ticaret yapın

Aplikasyonlar hayatımızın artık bir parçası. Hal böyleyken, mobil uygulaması olmayan bir borsa, yatırımcılar için oldukça büyük noksanlıklar yaratabiliyor. Bunun farkında olan ABCC, hem Android hem de iOS platformları için şahane bir uygulama başlattı.

Web sitesinde yer alan ve tamamen Türkçe haline getirilen uygulama indirme ekranındaki yönergeleri takip ederek siz de kolaylıkla ABCC mobil uygulamasını indirebilir, ticaretinize her yerde kesintisiz devam edebilirsiniz.

Uygulama indirme sayfası
Uygulama indirme sayfası

Peki ya diğer sayfalar?

Şimdilik tüm ticaret işlemlerinin yürütüldüğü Borsa sayfası, hesap yaratma ve doğrulama süreçlerindeki sayfalar ve mobil uygulama indirme yönergelerinin bulunduğu Uygulamayı İndir sayfası %100 Türkçe hale getirilmiş durumda. Yani bugün ticarete başlayabilmeniz için gerekli olan, ilk ve elzem sayfalar…

Diğer bölümlerle ilgili çalışmalar ise sürüyor. Pek yakında sitedeki Türkçe içerik sayısı artacak.

Türkçe Telegram grubu

Türkçe web sitesinin yayına girmesinden çok daha önce, ABCC Türkiye Telegram grubu faaliyete geçti. Siz de bu Telegram grubuna katılarak aklınıza takılan her şeyi Türk topluluk yöneticilerine sorabilir, hızlı yanıtlar alabilirsiniz.

Türkçe Telegram grubuna katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha bitmedi: dev kampanya

ABCC Türkçe web sitesinin açılması şerefine Türk kullanıcılara dev bir kampanya ile merhaba diyor.

En İyi Reklamcı kampanyası

ABCC, kendisini arkadaşlarıyla paylaşan ve iyi yorumlarını bırakan herkesi ödüllendirmeye gayret ediyor. Kullanıcılarıyla kucaklaşıyor ve tanıtımı için yapılan yardımlar karşılığında hediyeler dağıtıyor. İşte iPhone XR kazanabileceğiniz kampanyanın detayları:

  1. 150 kişi davet edin, herhangi bir miktarda ticaret yapmalarını sağlayın, iPhone XR kazanın.
  2. Ekstra AT airdrop ve madencilik gücü kazanın.
  3. ABCC Elçisi rozeti taşıma hakkı kazanın.
  4. Davet ettiğiniz herkes 4 AT kazansın.

Nasıl katılabilirim?

  • Buraya tıklayarak karşınıza çıkan katılım formunu doldurun.
  • Size özel davet kodunu kullanarak arkadaşlarınızı davet edin.
  • Haftalık güncellemelerim ve elçi sıralamasını takip edin.
  • KYC veya SMS doğrulamayı tamamlayın.
  • Daha büyük sürprizlere hazır olun.

ABCC‘nin sürpriz kampanyalarını ve tüm gelişmelerini Kripto Para Haber sayfaları aracılığıyla siz değerli okuyucularımızla paylaşmayı sürdüreceğiz. Takipte kalın!

 

ABCC

Web SitesiFacebookTwitterTelegram

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin