AAVE'nin TVL değeri önümüzdeki günlerde rekor kırabilir! Peki neden?
AAVE'nin TVL değeri önümüzdeki günlerde rekor kırabilir! Peki neden?

AAVE’nin TVL değeri önümüzdeki günlerde rekor kırabilir! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto endüstrisindeki önde gelen borç verme protokollerinden biri olan Aave, zkSynch üzerinde konuşlandırılmasını sağlayacak bir teklif için oylamayı tamamladı. zkSync, sıfır bilgili bir protokol test ağıdır ve dağıtım, daha hızlı ve daha ucuz işlemlere olanak sağlamak amacıyla geniş bir farkla onaylanmıştır. Ancak, son raporlar, topluluğun bir başka önemli oylamaya daha hazır olduğunu gösterdi.

Şu anda Aave’de teminat olarak yalnızca USDC ve DAI destekleniyor. Sunulan yeni teklife göre, Aave’nin stabilcoin teminat seçeneklerini USDT’yi içerecek şekilde genişletmesi önerildi. Bunun nedeni, stabilcoinlerin daha az riske sahip olması.

Aave’deki artan stabilcoin çeşitliliğinin, herhangi bir alandaki başarısızlıkla ilgili riskleri azalttığı düşünülüyor. “Evet” oyu, USDT’yi protokolün teminatında uygun bir stabilcoin alternatifi haline getirecektir. Ayrıca, diğer kripto para birimleriyle birlikte kullanılmasına da izin verir. Ancak “Hayır” oyu, stablecoin’in Aave’de yer almasını sınırlayacaktır.

USDT ile ilgili endişeler devam ediyor!

USDT etrafındaki şüphecilik, Tether’in sözde şeffaflık eksikliğinden kaynaklandı. Birkaç hafta önce, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir mahkemenin Tether’e desteklerine dair kanıt sunmasını emrettiği bildirildi.

Terra USTC’nin ardından, birkaç kripto para projesi daha çöktü. Ayrıca, bazıları hâlâ yıkıcı mali darbeden kurtulmaya çalışıyor. Gelecekte benzer dalgalanmalara karşı savunmasız kalmamak için bir stablecoin’in istikrar derecesini değerlendirmek yaygın bir uygulamadır.

Bu endişelere rağmen USDT, Coinmarketcap tarafından bildirildiği üzere, piyasa değeri ve günlük hacim açısından tüm stablecoin’lere liderlik etmeye devam ediyor. Yatırımcıların güven duymasının bir nedeni ise piyasa uzun süredir var olmasıdır.

Kısa süre önce JP Morgan, DeFi ve TradFi arasındaki iletişimi kolaylaştıran bir değişiklik gerçekleştirdi. Japon Yeni (JPY) ve Singapur Doları’nın (SGD) tokenleştirilmesi, bu işlemin blok zincirinde gerçekleşmesine izin verdi. Gelişmiş Aave Arc yardımıyla kendi faiz ve döviz kurlarını belirledi. Bu, sistemin DeFi’nin içinde ve dışında ölçeklenebilirliğini gösterdiği için ileriye doğru atılmış büyük bir adımı temsil ediyordu.

DefiLlama verilerine göre, Aave 3’te Kilitlenen Toplam Değer (TVL) 941.5 milyon dolar. USDT protokolde teminat olarak kabul edilirse, TVL’nin şüphesiz yükselmesi bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin