Aave DeFi kredilerinde Compound’u geride bırakıyor
Aave DeFi kredilerinde Compound’u geride bırakıyor

AAVE yeni güncellemesini duyurdu, yükseliş bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans kredi protokolü Aave, kullanıcı deneyimi, risk yönetimi ve token listeleme sürecinde iyileştirmeler içerecek olan bir sonraki güncelleme olan V3’ü duyurdu. Blok zinciri, yeni nesil Layer-0 DeFi protokolünü oluşturmayı ve yeni özellikler sunmayı amaçlıyor.

Aave kısa süre önce, platformda yeni özellikler sunacak olan V3 yükseltmesiyle ilgili bir güncelleme yayınladı. DeFi protokolü, kullanıcı deneyimini, sermaye verimliliğini, ademi merkeziyetçiliği ve güvenliği iyileştirmeyi amaçlayacağını açıkladı.

Yeni varlıkların listelenmesi de merkezi olmayacak ve Aave yönetiminin kuruluşlara zincir içi bir oylama yoluyla platformda kripto para birimlerini listeleme hakkı vermesine izin verecek. Mevcut listeleme süreci bir teklif gerektirdiğinden ve kapsamlı olduğundan, bu V3’te daha verimli hale gelecektir. 

Tedarik üst sınırları, borçlanma üst sınırları ve diğer sınırlamalar, riskleri azaltmak için yöneticiler tarafından etkinleştirilecek. Risk yönetimini daha da iyileştirmek için borç tavanları da dahil olmak üzere izolasyon modu da tanıtılacak. 

Güncelleme, Ethereum üzerinde çalışan Katman-2 ağları desteği de dahil olmak üzere birkaç önemli özelliği içerecek. Bu aynı zamanda, Ethereum’un sıkışık ağındaki fonları taşıma ihtiyacını ortadan kaldırarak, kullanıcı deneyimini ve güvenilirliğini artırarak ücretleri ve işlem sürelerini azaltacağı bekleniyor.

Aave fiyatı kalkış için vites yükseltiyor

Aave fiyatı kalkış için vites yükseltiyor

Aave fiyatı, AAVE üzerinde baskı yaratan birden fazla dirençle toparlanmaya çalışırken, günlük grafikte belli bir fiyat aralığı arasında sıkışıp kalmış durumda. 

Aave fiyatı simetrik üçgen modelinin zirvesine yaklaşıyor ve 346,80 doların üzerinde kesin bir kırılma AAVE’nin yükselişini hızlandırabilir.

Hakim grafik modelinin üst sınırı ile 346,80$ ile çakışan 100 günlük ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalamalar (SMA), Aave fiyatının yükselmesine izin vermeyerek sert bir engel olarak hareket etmeye devam ediyor. Bu seviyenin üzerindeki bir kapanış, bir sonraki AAVE rallisinin önünü açabilir.

Aave fiyatı konsolide olmaya devam ederse, AAVE 21 günlük SMA’da 318 dolardan, ardından üçgenin alt sınırına karşılık gelen 50 günlük SMA’da 306,30 dolardan anında destek bulabilir. Daha fazla satış baskısı, DeFi tokeninin 286,80$’dan %23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesine düştüğünü görebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bayraklı mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin