Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük cüzdanların yoğunluğuna bağlı olarak, Blockchain verilerine bakıldığında Aave için 450 dolara doğru bir hareket olası görünüyor. Grafiklerde orta vadeli görünüm nötr ancak 360 doların üzerine çıkarsa, yükseliş gücünü arkasına alabilir. Cosmos ise 19.8 dolarda güçlü bir dirençle karşı karşıya kaldı.

Aave fiyat analizi

Önceki analizlerde AAVE için bir yükseliş senaryosu görülmüştü. 340 dolar iyi savunuldu, 344 dolar ayılara devredilmedi. 360 dolardaki direnç de henüz aşılmadı, ama mümkün görünüyor. RSI nötr 50’nin üzerinde, ancak ne bu ne de OBV’deki son satın alma hacmi yukarı doğru bir hareketin güçlü kanıtı değil.

340 doların altına kapanırsa, AAVE için ortaya konan yükseliş senaryosu geçersiz kılınabilir ve muhtemelen 325 dolar ve 300 doların destek olarak yeniden ziyaret edildiğini görebiliriz.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Awesome Osilatör, ATOM’un 16 dolardaki talep bölgesinden sıçramasını ve ardından 18 dolardaki dirençten desteğe geçişini takiben sıfır çizgisinin üzerine çıktı.

20 dönemlik EMA (beyaz), son düşüş baskısını vurgulamak için 50 EMA’nın (sarı) altında hareket ediyor. 19,8 dolar seviyesinin üzerine bir tırmanış, 21,3 dolarlık direnç seviyesini test etmek için bir hareketle sonuçlanabilir.

Supertrend Göstergesi, 19,8 dolardaki direnç seviyesini, bir short sinyali vermekten long sinyali vermeye dönüşeceği bir nokta olarak vurguladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin