Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Aave ve Basic Attention Token fiyat analizi: AAVE ve BAT için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE grafiğindeki göstergeler kısa vadede bir miktar iyimserlik gösterse de, kripto para piyasasının genelindeki yön AAVE’nin gelecekteki gidişatı üzerinde etkili olacak. BAT ise yükselişin tersine dönmesi için hazır görünüyor ve eğer satın alma aktivitesi grafiklerde yükselirse 0,55 dolarlık direnci tersine çevirebilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

XRP ile çok benzer şekilde, Aave de düşüş eğiliminde ve 447 dolardaki desteğe yakın işlem görüyor. Şamdanlar Bollinger Bantlarının alt bandında hareket ederken, önümüzdeki seanslarda yükselişin tersine dönme olasılığı rahatlıkla görülebiliyor.

CMF yarıdaki çizginin üzerinde bir geri dönüşe göz kırparken iyimserliğe de katkıda bulundu. Bununla birlikte, 20-SMA’nın üzerinde bir hareketin, piyasanın genelindeki hafif geri çekilme göz önüne alındığında, kripto para için yükseliş senaryosunda bile gerçekleşmesi olası görünmüyor. Mevcut fiyat seviyesinde başka bir satış gerçekleşmesi halinde AAVE 385 dolarlık desteğe doğru düşebilir.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

Basic Attention Token’in 4 saatlik grafiğinde bir miktar yükseliş hareketi görüldü ve fiyat önümüzdeki seanslarda 0,55 dolarlık direnci desteğe dönüştürebilir. Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde. Endeks yukarı doğru hareket ederse fiyat direnç seviyesinin üzerinde sabitlenebilir.

Düşüş momentumu da MACD histogramına göre azalıyor ve satın alma baskısındaki artış BAT’ın üst tavanını aşması ile sonuçlanabilir. Daha fazla düşüş ise kripto para biriminin 0,466 dolarlık desteğe yakın bir noktaya gerilemesine sebep olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin