Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?
Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?

AAVE, üçüncü kez 325 doları test etmek istiyor! Yükseliş başlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE fiyatı bugün yükseliş eğilimi içerisinde görünüyor. Kripto piyasasında bu hafta genel olarak yükseliş hakim AAVe fiyatı da muhtemelen 325 dolarda yer alan direnci tekrar test edecek. AAVe bu direnci başarılı bir şekilde geçebilirse muhtemelen daha fazla yükseliş gerçekleşecek.

Diğer taraftan genel piyasa, son 24 saat içinde aşağı yönlü fiyat hareketiyle işlem gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %0,98 ve %1,82 oranında azaldı. Bu arada, Dogecoin (DOGE) %5,5 kayıpla en kötü performans gösteren alt oldu. AAVE fiyatı ise son 24 saat içerisinde 325 dolara doğru hareketine devam ediyor.

AAVE’nin fiyatı 302,32 dolar ile 320,21 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saatte fiyat hafif oynaklık yaşıyor. Ticaret hacmi %7,71 artarak 246.5 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 0.14 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para piyasa değerine göre 43. sırada yer alıyor.

AAVE’nin 4 saatlik grafiğine göre fiyat hareketi bir kez daha 325 dolarda yer alan dirence tekrar yaklaşıyor ve muhtemelen bugün bir kırılma ile sonuçlanabilir.

Aave Price Analysis: AAVE looking to test $325 resistance for the third time, breakout to follow?

Aave üçüncü kez 325 doları test etmek istiyor

Aave fiyat hareketi geçtiğimiz haftalarda daha fazla yükselmeye çalışmıştı. Ekim başında 325 dolarda biraz daha yüksek fiyat belirledikten sonra yatay hareketini başlattı. Daha sonra ikinci kez 325 doları test etti ve %15 oranında fiyat düşüşü gördü. Bu geri çekilme fiyatı 275 dolar civarına düşürdü. O seviyeden itibaren yükseliş momentumunu yeniden devraldı ve yavaş yavaş AAVE’yi şu anki en yüksek 325 dolara ulaştı.

Dün, boğalar Aave fiyat hareketini tekrar 310 doların üzerine çıkardı ve aşağıdaki geri çekilme bir gecede yeni bir yüksek düşüş ayarlandı. Genel olarak, altcoinin bugün yüksek kırılmaya hazır olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte, 325 dolar işareti tekrar kırılamazsa eğer önümüzdeki hafta daha fazla düşüş görebilir.

Aave fiyat analizi, bu hafta tekrar 325 doları test etmek istiyor. Bu nedenle, muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla yükseliş göreceğiz ve potansiyel olarak yeni bir yüksek seviyeye ilerleyecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin