Aave fiyatı, bir ayda yüzde 30 arttı: Balinalar nasıl hareket ediyor?

Aave topluluğu, Merge öncesinde tarihi bir karar aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge’ye sayılı günler kala farklı topluluklardan açıklama geliyor. Aslında sadece açıklama ile kalmayan kararlarında çıktığı bildiriliyor. Şimdi ise herkesin yakından bildiği Aave topluluğu önemli bir karar aldı.

Ethereum birleşmesi, eğer ertelenme olmazsa bu ayın ortalarında gerçekleşecek. Öncelikle Ethereum Merge en çok Ether topluluğunu ilgilendiriyor. Ancak dolaylı yoldan diğer projelerin destek vermesi sürecin herkes tarafından takip edilmesinin önünü açıyor.

Diğer taraftan Aave topluluğu kendi içinde ciddi bir kararı tartışıyor. Birleşme öncesinde topluluk içinde yer alan çoğunluk Ethereum borçlanmasına karşı çıkıyor. İşte konuyla ilgili daha fazla detay…

Aave topluluğu, ETH borçlanmasını oyladı

Aave topluluğu, derhal yürürlüğe girecek şekilde Birleşmeye kadar Ethereum borçlanmasını geçici olarak durdurma önerisini onaylamak için çoğunlukla oy kullandı. Oylama göre, topluluğun Merge ve Ethereum hard fork’unun ortasında Aave’deki yüksek ETH borçlanma risklerini azaltmak için böyle bir adımı attığı ifade edildi.

Aave topluluğu, 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında “ETH Borçlanmasını Geçici Olarak Duraklat” yönetim önerisi için oy kullandı.

ETH borçlanmasını geçici olarak duraklatma ve ayrı bir teklifte token ödemesine karar verme, ETH borçlanmasını duraklatmama ve oylamadan kaçınma seçenekleri sırasıyla %3,07, %0,13 ve %0,62 şeklinde oy kullandı.

Topluluk, ETH borçlanmasını duraklatmayı ve Aave hazinesinden MakerDAO’ya 60 AAVE ödemeyi kabul etti. Teklifin onaylanması için neredeyse 214 bin AAVE kullanıldı.

Aave, kullanıcıların Birleştirmeden önce ETH ödünç alarak çatallı Ethereum PoW sistemini (ETHW) kötüye kullanabileceğine inanıyor. Bu yüzden de riskin fazla olmasından dolayı oylama seçeneği sunuldu. Yatırımcıların riskini minimum seviyeye indirmek amaçlandı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin