AAVE metrikleri rekor kırıyor
AAVE metrikleri rekor kırıyor

AAVE metrikleri rekor kırıyor! Altcoin’i satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AAVE kripto piyasasının toparlanmasıyla birlikte %114 gibi büyük bir getiri elde etti. AAVE rekor işlem hacmiyle karşı karşıya. AAVE tokeni için zincir içi aktivite, piyasadaki en son %114 fiyat sıçramasıyla birlikte yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Artan zincir içi aktivitenin ve piyasadaki yükselen performansın nedeni olarak GHO stabilcoin’inin piyasaya sürülmesi.

AAVE GHO nedir ve nasıl çalışacak?

AAVE ağı Aave İyileştirme Önerisi aracılığıyla uygulanmayan yerel blockchain tabanlı stabilcoin GHO’yu piyasaya sürmeyi kabul etti. Kullanıcılar, diğer kripto varlıklarına karşı GHO ödünç alarak faiz kazanabilecek. Protokolün kendisi GHO’da alınan kredilere faiz uygulayacak ve ödemeleri Aave DAO’ya geri gönderecek. Bildirildiğine göre AAVE, GHO’yu dolara ve platformda yatırılan kripto paraya sabitlemeyi planlıyor. AAVE için yerel stabilcoin, diğer protokoller ile köprü görevi göreceği için uzun zamandır bekleniyordu.

AAVE pazar performansı

Varlığın günlük grafiğine göre, AAVE şu anda yerel yükseliş trendinde hareket ediyor ve son 24 saatte %90’dan fazla fiyat artışı gösteriyor. GHO sürümü, mevcut rallinin bir parçası olarak görülüyor. Şimdilik, AAVE 50 günlük hareketli ortalamanın çok üzerinde hareket ediyor ve bir sonraki hedefi olarak yaklaşık 130 dolar fiyat seviyesinde bulunan 200 günlük hareketli ortalamayı hedefliyor olabilir. Ticaret hacmi ise rallinin bir süre daha devam edebileceğini gösteriyor.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin