Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?
Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?

AAVE geleceği ve takip edilecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa, Bitcoin’in 59.000 dolara düşmesinin ardından çıkışlara tanık olmaya devam ederken, AAVE daha geniş bir alana yayıldı. Bununla birlikte, alt’ın satışları, diğer rakipleriyle karşılaştırıldığında oldukça fazlaydı. Son 24 saat, AAVE’nin 4 saatlik grafiğinde sıralanan beş düz kırmızı mum ile değerinin %15’ini kaybettiği görüldü. Kayıplarını azaltmak için, %61,8 Fibonacci seviyesinde çok fazla sorumluluk düştü. Bu durum, aynı zamanda 200-SMA (yeşil) ve Visible Range POC ile aynı zamana denk geldi. Bölge uzun süreli bir düşüşe devam ederse, AAVE yükselişten önce bir dinlenme alanı bulacak gibi görünüyor.

458 doları işaretleyen tek bir şamdan hariç, AAVE’nin daha geniş piyasa düşüşüne tepkisi oldukça sertti. 4 saatlik zaman diliminde, en son 7 Eylül tarihinde ani düşüş sırasında gözlemlenen bir gelişme olan altıncı düz kırmızı mum fitili oluşuyordu. AAVE, güçlü destek bölgesini %61,8 Fibonacci seviyesinde test etmeden önce, satıcıların arkasından gelen momentum ile %5-6 daha düşüş tehdidinde bulundu.

Şimdi, yukarıda bahsedilen Fibonacci seviyesi, Ağustos başı ve Eylül ortasındaki satış baskısına karşılık geldi. Bu sefer, 4 saatlik 200-SMA (yeşil) ve Visible Range’in POC’si 300 dolar civarında bir destek üçlüsü oluşturmaya yardımcı oldu. İdeal olarak, bu alan AAVE’nin düşüşüne istikrar sağlayacak ve daha geniş piyasa riske dönüştüğünde yükselişin tersine dönmesini tetiklemeye yardımcı olur. Öte yandan, ayılar bu güçlü birleşmenin altında dilimlenirse, %78,6 Fibonacci seviyesine doğru %13’lük ek bir satış gerçekleşebilir.

AAVE’nin göstergeleri de kısa vadeli zayıflığı daha da destekledi. RSI, 44’ten güneyi gösterdi ve aşırı satım bölgesine dokunmadan önce düşecek daha fazla yeri vardı. MACD, düşüş eğilimi kaydettikten sonra bir satış sinyali bile verdi. Bununla birlikte, AAVE’nin genel eğilimi, yazım sırasında tehdit altında değildi. Yönlü Hareket Endeksi’nin +DI çizgisi, yakınsamasına rağmen -DI’nin üzerinde kaldı.

AAVE, önümüzdeki dönemde ek %5’lik bir düşüş ile karşılaşabilir. Fiyat oradan bir destek bulursa uzun süreli düşüş engellenebilir. Yatırımcılar, yukarıdan belirtilen destek bölgesi içinde AAVE’ye yatırım yapabilir. Ancak stop-loss 300 doların altında hemen altında yer almalı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin