Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?
Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?

Aave Fiyat Analizi: AAVE 345 doların üzerine çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave, bugün erken saatlerde gösterdiği güçlü bir rallinin ardından şu anda 345 dolarlık direnç test edildiğinden yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, AAVE muhtemelen daha yüksek kırılacak ve daha sonra güçlü bir yüksek seviye oluşturacak.

Aave Price Analysis: AAVE ready to break above $345, further upside to follow? 1

Genel kripto piyasası son 24 saat içinde yeşilde işlem gördü. Bitcoin (BTC) %0,79, Ethereum (ETH) %0,18 kazandı. Bu arada, Litecoin (LTC), %17’nin üzerinde bir kazançla en iyi performansı gösteren oldu.

AAVE 324,82 dolar – 348,31 dolar aralığında işlem görüyor ve bu durum son 23 saat içinde önemli bir değişkenlik olduğuna işaret ediyor. Ticaret hacmi %101 artarak 469 milyon dolar ulaşırken, toplam piyasa değeri 4.56 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 46. sırada yer alıyor.

AAVE 345 doları geçmekte tereddüt ediyor

4 saatlik grafikte, son saatlerde güçlü bir yükseliş momentumu görebiliyoruz ve bu da önceki 345 dolarlık dirence neden oluyor.

Aave Price Analysis: AAVE ready to break above $345, further upside to follow?

Aave fiyat hareketi, geçtiğimiz günlerde yükseliş momentumunun yavaş yavaş geri çekildiğini gördü. 5 Kasım tarihinde 345 dolara ulaştıktan sonra, 300 dolarlık ana destek seviyesine geri dönüş yapıldı. AAVE hafta sonu boyunca yavaş yavaş toparlanmaya başladı ve 325 dolarlık küçük direncin üzerine çıktı. Dün boğalar kontrolde kaldı ve mevcut yükselişe yol açtı.

Genel olarak, Aave fiyat hareketi gelişimi, önümüzdeki 24 saat boyunca bizi daha güçlü bir yüksek seviyeye götürmeli. Bu nedenle, Ekim sonunda görülen güçlü düşüşün ardından piyasa yapısı yeniden yükselişe geçecek.

Aave fiyat analizi, bugün erken saatlerde güçlü bir satın alma baskısından sonra 345 dolar işaretinin kırılmasını beklediğinden bugün yükselişe geçti. AAVE, bir sonraki direnç seviyesinden nispeten uzakta olduğu için bugün daha fazla yükseliş görebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin