Ethereum son durum ETH, Bitcoin’e karşı koyabildi!

Ethereum son durum: ETH, Bitcoin’e karşı koyabildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Market değeri ile piyasanın ikinci varlığı olan Ethereum, hafta sonunu daha az bir yarayla kapattı. Bitcoin’in sert düşüşüne sağlam karşılık veren Ether, daha iyi pozisyon aldı. Haftalık kapanışı ise 4K üzerinde yaparak yeni haftaya umutla girdi. Ethereum son durum verileri ise pozitif bir hava oluşturdu.

Altcoinlerin lider para birimi kanlı Cumartesi gününü hafif düzeltmeyle atlattı. Bitcoin ve diğer varlıklara göre kaybı az yaşadı. Bu da toparlanmanın daha çabuk olmasını sağladı. 4 Aralık Cumartesi günü 4.000 doların altına kadar sarkan Ethereum, kısa süreli paniğe yol açmıştı.

Ethereum düşüşte 3.500 dolara kadar iğne attı. Gördüğü zirveden bu yana yaklaşık 1.500 dolar anlık kayıp yaşadı. Ancak çabuk tepki vermesiyle 4 bin doların üzerine gün içinde çıkabildi. Haftalık kapanış ise 4.100 dolar üzerinde yaptı. Şimdi Ethereum son durum ve teknik verilere göz atalım.

Ethereum son durum Destek ve direnç bölgeleri

Ethereum son durum: Destek ve direnç bölgeleri

Ether, 4.250 dolarlık bölgenin altında işlem görüyor. Bu bölge önemli bir direnç seviyesi. 4.250 dolar üzerinde yapacağı kırılma yeni bir ralliyi tetikleyebilir. Burada 100 saatlik SMA göstergesi de izlenmelidir.

Ethereum son durum için destek bölgelerine baktığımızda 3.800 ve 3.650 dolar bölgesi baz alınabilir. Cumartesi günü yaptığı düşüşte bu bölgeleri tek seferde kırmıştı. Ancak o günden bu yana iyi toparlandığını söyleyelim. Boğalar 4K bölgesini vermek istemeyecektir.

ETH:BTC son 3 yılın zirvesinde

ETH/BTC son 3 yılın zirvesinde

Ethereum, 2021 yılında yaşandığı çıkışla birlikte Bitcoin’e karşı üstünlük kurabildi. 2018 yılından bu yana ilk defa ETH/BTC paritesi yeni bir rekor kırdı. Parite üzerinde etkinlik Ether tarafında arttı. ETH/BTC paritesi bugün itibarıyla 0,0857 seviyesini gördü.

Ethereum kaç tl?

Ether fiyatı haberi yaptığımız sıralarda 60 bin liranın üzerinde. Anlık olarak 60.600 TL. ETH/USDT paritesinde ise fiyat 4 bin doların biraz üstünde.

Ethereum nasıl alınır ziraat?

Türk yatırımcıların Ethereum alması için banka hesapları üzerinden kripto borsalarına para aktarmaları gerekiyor. Ethereum nasıl alınır ziraat? Sorusuna yanıt verelim. Öncelikle bir ziraat hesabınız olmalı. Bu hesap üzerinden Binance TR borsasına ücretsiz şekilde para yollayabilirsiniz.

Binance TR üzerinden ziraat hesabınızın size ait olması önemli. Aynı hesap üzerinden para gönderme işlemi yapılmaktadır.

Ethereum düşer mi?

Ether boğaları varlığın 4 bin doların altına düşmesini istemeyecektir. Buranın önemli savunma bölgesi olduğu biliniyor. Ethereum son durum için 4K altı günlük kapanışı ise destek bölgelerine sarktığını gösterebilir.

newbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin